Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,008
Çözümler
4
Tepki puanı
12,709
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
Kevin Costner yönetmenliğinde çekilecek olan Horizon filminin başrolleri açıklandı. Filmde Sam Worthington, Sienna Miller ve son zamanlarda adını Stranger Things dizisinde canlandırdığı Vecna karakteriyle duyuran Jamie Campbell Bower yer alacak


Kevin Costner 19 yıllık aradan sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Costner’ın yöneteceği Western filmi Horizon‘un oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Filmin başrolünü de üstlenecek olan Costner’a, Sienna Miller, Sam Worthington ve Stranger Things dizisindeki Vecna rolüyle son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Jamie Campbell Bower eşlik edecek. Çekimler ağustos ayının sonunda, Utah’ta başlayacak.

5615880.jpg-r_654_368-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg



Dört farklı filmden oluşan tarihi epik bir serinin ilk ayağı olan Horizon’un senaryosu Kevin Costner ve Jon Baird tarafından kaleme alındı. Horizon, Batı Amerika’nın Amerikan İç Savaşı öncesindeki ve sonrasındaki 15 yıllık dönemini anlatan geniş ve çok yönlü bir yaklaşım benimseyecek.

Pek çok farklı karakterin gözünden deneyimlenen destansı yolculuk, doğal unsurların sürekli saldırısından, karada yaşayan yerli halklarla etkileşime ve onu çözmeye çalışanların kararlılığı ve çoğu zaman acımasızlığına kadar uzanan tehlike ve entrikalarla dolu bir hikayeyi beyaz perdeye getirecek.

Aralık ayında, James Cameron‘ın Avatar devam filmlerinden ilki olan Avatar: The Way Of Water ile izleyici karşısına çıkacak olan Sam Worthington, “Sektörün en iyi ve ilham verici hikaye anlatıcılarından biri olan Kevin ile bu inanılmaz ve önemli yolculuğa çıkacağım için çok heyecanlıyım.” ifadelerinde bulundu.

Sienne Miller ise “Dümende böylesine efsanevi bir aktör ve yönetmenle bu destansı yolculuğa çıkacağım için çok heyecanlıyım. Hikaye sürükleyici. Bunun bir parçası olmaktan büyük onur duyuyorum.” diyerek heyecanını paylaştı.

Jamie Campbell Bower Kimdir?
Jamie Campbell Bower‘ın profesyonel kariyeri, arkadaşı Laura Michelle Kelly onu ajansına önerdiğinde başladı. Select Model Management‘ın yarı zamanlı modeli oldu. RocknRolla adlı filmde rockçı ve Winter in Wartime filminde Jack rolünde yer aldı. The Prisoner‘ın 2009 yeni yapımlı serisinde 11 ve 12 numarayı oynadı. Ayrıca 2009 yılında vampir Caius Volturi olarak Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay‘da ve Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2‘de yer aldı.

Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1‘de Albus Dumbledore‘un yendiği karanlık büyücü Gellert Grindelwald‘ın gençliği olarak kısa bir süre göründü. 2011’de Kral Arthur olarak Camelot dizisinde oynadı. 2010’da The Xcerts’in Young adlı müzik klibinde yer aldı. 2012’de Florence + The Machine‘in “Never Let Me Go” şarkısının klibinde göründü. Cassandra Clare‘in yazdığı Ölümcül Oyuncaklar serisinin adaptasyonu olarak çıkan Kemikler Şehri adlı filmde Jace Wayland‘ı oynadı. 2013 Aralık ayında, Bower 2014 ilkbahar/yaz Burberry Kampanya Yıldızları kadrosuna katıldı. Sonrasında Bower, Mayıs 2015’te yeni West End müzikali Bend It Like Beckham‘da Joe rolünü oynamaya başladı.

Bower’ın asıl çıkışı ise Netflix‘te yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Stranger Things dizisi ile oldu. Dizide yer alan Vecna karakterine hayat veren Bower, son günlerde adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor.
 

Barbara

Alkışlarla Yaşıyorum
Gümüş Üye
Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
1,790
Tepki puanı
357
Puanları
113
Yaş
27
Konum
Hologramya
Cinsiyet
Kadın
daşşşşş
 
Üst Alt