Bak sen cidden çok boş yapıyorsun.. :) Bana karşı cidden çok ön yargılısın
İnsanların hakkımda ne düşündüğü önemli değil, forumlardan bir şey kasmıyorum. Beni kendinle karıştırma lütfen :)
Buna zaten ihtiyacım yok. Komik dedim çünkü senin saygıdan ve hoşgörüden bahsetmen çok komik, bence.. Bu da benim fikrim madem o kadar hoşgörülüsün saygı duy assffdgdh..
Beni denetlemek yargılamak yerine kendi hayatına odaklanmanı tavsiye ederim.. :) İyi ya da kötü sana ne ki? Senlik bir durum mu var? Yok.. Boş yapmana gerek yok. Ben her türlü fikrin söylenme özgürlüğüne saygı duyan biriyim. Bir fikrin söylenmesine saygı duymakla o fikre katılmak farklı şeylerdir.. Bugüne kadar forum sitelerinde farklı düşünüyor diye kimseyi şikayet etmişliğim yoktur..
Yok ben öyle nitelendirmedim. Yine de kafandan yargılayıp kurmuşsun.
Bence de forumlar sadece kafa dağıtmak için var.. Bak bu konuda aynı düşünmüşüz.. Senin gibi insanlar kafa takan insanlar olmasa daha eğlenceli olacak.. Alıntı yapmasan sen de problem değilsin de.. Tabii ki forumlar, forum oyunları, takılmalar sohbet muhabbet için falan var.. :)
Fikirler düşünceler değişebilir, hayat bu kadar değişirken..
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir zaten..Asıl sıkıntı bozuk bir plak gibi yıllarca aynı şeyi söylemek, aynı parçayı çalmaktır..
Küçük dünyanda kurup kurup bana saldırma,
Ne bu gerginlik bu kadar kasma ya, free ol biraz..
Herkese düşman gözüyle bakma.. Her farklı düşüneni damgalama..
Antipati kasma ne saçma laflar ithamlar bunlar.. :)
Şu foruma her girdiğimde bana hakaretlerini okumak zorunda mıyım?
Evet bence de saygı ve hoşgörü..