bencil, cahil, kendini bilmez komşu (gürültüsü)
Temassız yok ama girmem gerekiyor, şifreyi.Adını veririm a gelince ödeyecek derim
Mail order?Temassız yok ama girmem gerekiyor, şifreyi.
Kapalı. Her türlü uzaktan işleme kapalı. Fotoğrafını çekip atsam yetersiz olduğunu söyleyebilirsin, bakiyenin.Mail order?
Tamam elden verirsin sorun olmaz yeter ki tahsil edelimKapalı. Her türlü uzaktan işleme kapalı. Fotoğrafını çekip atsam yetersiz olduğunu söyleyebilirsin, bakiyenin.
Neydi o tekerleme? El ve dil olan.Tamam elden verirsin sorun olmaz yeter ki tahsil edelim
Hatırlamayadım, hatırlatır mısınNeydi o tekerleme? El ve dil olan.
Neyi hatırlatmam gerektiğini hatırlatabilir misin?Hatırlamayadım, hatırlatır mısın
Tekerleme hatırlatacaktınNeyi hatırlatmam gerektiğini hatırlatabilir misin?
Hangi tekerlemeyi?Tekerleme hatırlatacaktın
Ben de bilmiyorum onuHangi tekerlemeyi?
Kalite mi?
Hiç kimseyi, rüyanda görecek kadar sevme. Çünkü o zaman uyusan da geçmez.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.