Benim kuzenime de geliyorbi yerde daha konusmustuk bunu ya konusu mu vardı neydi hatırlamıyorum
bana geldi bir kaç kez korkmuyom ben ya bende ona dikdik bakıyom gitcen mi lan yeter diyom gidiyo
iyi konuşabiliyor ben konuşamıyorumBenim kuzenime de geliyor
Eğer beni salarsan seni gebertecegim diye bağırıyor @nunu 😂😂
Anlatırken öyle anlatiyor😂iyi konuşabiliyor ben konuşamıyorum
sesim çıkmıyor![]()
ondan gitme diyor ooooooooAnlatırken öyle anlatiyor😂
Boğazına oturuyormuş.
multi vitamin kullanmayı denedi mi hiçAnlatırken öyle anlatiyor😂
Boğazına oturuyormuş.
Evet ortalama dort saat faaln uyur gerisi yoğun tempo çalışıyor.multi vitamin kullanmayı denedi mi hiç
aşırı yoğun çalışma temposu falan mı var
deme ya üzüldümEvet ortalama dort saat faaln uyur gerisi yoğun tempo çalışıyor.
@Frenk bı git😂 kuzenim erkek 54 kilo😂😂 kilo alamıyor.
Makarnayı ekmege sarıp, lahmacunu neyse onu söylemeyeceğim 😂deme ya üzüldüm
Kilo alamayan bir arkadaşım vardı bir dönem her akşam yemekten sonra bir koca kase bebe bisküvisi ile yağlı süt yiyerek kilo almıştı
Muhtemel çok yoruluyor ondan karabasan durumunu yaşıyor Ben yoğun olacağım günlerde multi vitamin içiyorum
tahmin edebiliyorum yawMakarnayı ekmege sarıp, lahmacunu neyse onu söylemeyeceğim 😂
Öyle bir yeme şeklide var ama aşırı yoğun çalışıyor. Gencim yaşlanınca dinlenirim diye mahvediyor kendini🤦
nasıl ilişkiler içindesiniz kendisi şoklarayım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.