Gidip kendimi banlarım bak
Burda da derken puşti ?vaayyyyy 3 günde admin burda da kadrolaşma var demek
Şimdik günah almak gibi olmasın da@SleepleSsS söylesin şimdi ben gıybet mi dedikodu mu tam emin olamıyorum günahımı derecesini bilmeden günaha girmek istemem slep yansın
Yani uzun yıllardır bu yüzden bekar olduğu söyleniyorduŞimdik günah almak gibi olmasın da
Kendisinin değişik şeyler yaptığına dair söylentiler mevcut ki Bilkent oteli kullanılıyormuş. Kendisini Bilkent otelde görmüşlüğüm vardır. Şöferi de yanında idi
partilerde oluyor yaaBurda da derken puşti ?
Sus sus yakaladım seni devam puşti : Dpartilerde oluyor yaa
kamçılama sakınSus sus yakaladım seni devam puşti : D
Tamam o iş bende : Dkamçılama sakın![]()
Bu hususlarda göz görmedikçe konuşmamak gerek(büyük günah). Her ne kadar kendisini sevmiyorsamda doğru bulmuyorum böyle şeylerin gündeme getirilmesini.. Avrupa ülkelerinde böyle şeyler asla basına sızdırılmaz, ki en doğrusu da budur. Tabi bu benim şahsi fikrim :)Şimdik günah almak gibi olmasın da
Kendisinin değişik şeyler yaptığına dair söylentiler mevcut ki Bilkent oteli kullanılıyormuş. Kendisini Bilkent otelde görmüşlüğüm vardır. Şöferi de yanında idi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.