Ben de tetris istiyorum diyeee ayy ne çok tutturmuştum
Barbilerden çok istemiştim. Almamışlardı. Sonra bir gün biriktirdiklerimle almıştım. Abim gördüğü gibi bacağını koparmıştı.dddd Saçı başı dağılmıştı bebeğin.Ben de tetris istiyorum diyeee ayy ne çok tutturmuştum
Zeka gelişimi için uygundu bence
Yaaaa eskileeerr
Benim de Almanya da üvey teyzem vardı her geldiğinde sindy Barbie getirirdiBarbilerden çok istemiştim. Almamışlardı. Sonra bir gün biriktirdiklerimle almıştım. Abim gördüğü gibi bacağını koparmıştı.dddd Saçı başı dağılmıştı bebeğin.
Ne psikopatmış meğer. Hatırladıkça kahkaha atıyorum.dddd
Ben o seriyi bilmiyorum.Benim de Almanya da üvey teyzem vardı her geldiğinde sindy Barbie getirirdi
En son da Michael Jackson getirmişti offf ne havalı ama
Şarkı da söylüyordu Barbielerin o zaman Michael Jackson serisi mi çıkmış bişi olmuştu
hiç doğru düzgün oynadiğimi hatırlamıyorum bile nasıl oluyorsa hep yok oluyordu benim oyuncaklarım
Yaaa bu eskiler de var yaaa yedirsene çocuğuna işte misafirden daha mi kıymetsiz sankiBen o seriyi bilmiyorum.
Almanya'da bizim de akrabalar vardı. O meşhur çikolatalardan getirirlerdi hep. Annem yedirmezdi, misafir gelir veririz diye saklardı. Bozulur giderdi.
Amma çekmişim be.ddd
Şimdi yaşasalar ne yaparlardı acaba?Yaaa bu eskiler de var yaaa yedirsene çocuğuna işte misafirden daha mi kıymetsiz sanki
Hepimizin de büyüklerinde bu tip şeyler varmiş fkdkdk
Hep aynı devam ederdiŞimdi yaşasalar ne yaparlardı acaba?
Bu kalbi ben neden @Bel far niente atmamisim ki?
Lolipop? Jdjsjsj
Henüz ailemizin en gerçek bakiri @SpartaKürd nesfsini bastırsın çocukLolipop? Jdjsjsj
Demesene öyle utandımHenüz ailemizin en gerçek bakiri @SpartaKürd nesfsini bastırsın çocuk
Teşekkürler bebekam verenlerin çok olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.