Teşekkürler 💕![]()
dnchxbxbx bu çok iyimis yaa
Teşekkürler 💕![]()
dnchxbxbx bu çok iyimis yaa
resimlerde sorun mu var sanki böyle olmuyoruduTeşekkürler 💕
Bazi resimler çıkmıyor @HolySpectre ye havale edelim tekniğini kendisi anlarresimlerde sorun mu var sanki böyle olmuyorudu
resmen nereye ceksem oraya gidiyor vncbcbxbx ne olur beni zihnimin dehlizlerinde tek başıma bırakma bcxbbzbx bu neeee cbxbxbxbbx
Nereye çekmek istediniz?resmen nereye ceksem oraya gidiyor vncbcbxbx ne olur beni zihnimin dehlizlerinde tek başıma bırakma bcxbbzbx bu neeee cbxbxbxbbx
Nereye çekmek istediniz?
//
Oyun devami için >>> 1 koli L boy yumurta 30lu
5 metre uzatma ara kablosu hediye ediyorum Tavuk hanıma emeklerinden dolayı teşekkür ederimKör istedi bir göz, Allah verdi iki göz dersin belki, XL olur mu? Zor şatlarda elde edildiğini düşünüyorum!
https://www.migros.com.tr/yumurtacim-20li-xl-yumurta-73-g-ve-uzeri-p-13134c8
bunun ödemesini hangi böbreğimle yapmam gerekiyor cbxncbxn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.