biliyorum klajsdklajsdYemin ediyorum benzer bir yorum yapacaktım djdjdjdjjd
biliyorum klajsdklajsdYemin ediyorum benzer bir yorum yapacaktım djdjdjdjjd
Neyini kullanıyorsun demeye korkuyorum, çok yanlış yerlere çekilecek forumsal ailesi tarafından, sonra ben linçleniyorum.genel de elimi kullanmadığım zamanlar da yeniyor .d
Yo fesat değilim genel de öyle şakalar yapmam tabi friendly fire açık değilse lksdjflksdfNeyini kullanıyorsun demeye korkuyorum, çok yanlış yerlere çekilecek forumsal ailesi tarafından, sonra ben linçleniyorum.
Siz fesatsınız, suçu bana atmayın..
Sana demedim ki ben zaten .sYo fesat değilim genel de öyle şakalar yapmam tabi friendly fire açık değilse lksdjflksdf
Ama cümleyi kullanıp da sonra yanlış anlamayın dersen linç yersin tabi .d
yahu biliyorum bana demedini .d bazen ruhumu emiyorsun bir şey anlatırkenSana demedim ki ben zaten .s
Sen neye inanırsın tam olarak? Djdjdjdjdjyahu biliyorum bana demedini .d bazen ruhumu emiyorsun bir şey anlatırken
ben yanlış anlamıyorum seni kova burcumusun sen? en anlaşamadığım burçtur yani gerçi burçlara da inanma ama
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.