S
Serçe

Gerildik bi evet : d
Hemen edelim 💢💢💢 🤣🤣🤣
Sokmadım ya hep vardı sanki hatta o 3. şahıs beni seninle tanıştırmıştı diye hatırlıyorum. Yanlış mıııYok canım, 3uncu şahısları soktun aramıza jdjdjdjdj
Hala düşman mı acaba iletişimin var mı lkjadOha ya. Ben seni onunla tanistirmistim.
Sonra siz kotuydunuz, bana onunla alakalı dert yaniyordun, ben de sana destek çıktım diye küfür yemiştim hdjdjdjdjd
Sonra ikili konuşmalarımız çıkmış ortaya, kız bana düşman oldu senelerce ve sen benimle konuşmayi kestin.
Ergen şey.
Bak, sinirlerim bozuldu durduk yere djdjdjdjdj
Yok, çözdük bir kaç sene önce hatta samimi olduk yine djdjdjdjdHala düşman mı acaba iletişimin var mı lkjad
Bende numarası var aslında ama en son seninle görüştüğümüzde yazmıştım galiba sende yanımdaydınYok, çözdük bir kaç sene önce hatta samimi olduk yine djdjdjdjd
Ama artık burası dışında bir yer ile iletişimim olmadığı için görüşmüyoruz.
Sana sinir küpü oldum ben şu an ya shsjjsBende numarası var aslında ama en son seninle görüştüğümüzde yazmıştım galiba sende yanımdaydın![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.