Olmas buuuu ateşler içindeki gif istiyorum 😂
Bunda kaslar görünmüyor @HolySpectre memeleri görünmesi lasim
Ahh tam ihtiyacım olan şeySeni kuma gömer uyuturum.
bir ağaç hazırladım kremi buraya sürüyorsun sonra geçip sırtını dayıyorsun benim buluşum derdim sdflkjsdlkfsdf
tamam ben de hem kendime hem sana sürmekle uğraşmayalım diye buluşa imza attım .dbana sür diye sallamadim yagg: )
Kontsun ya , günes sevmiorsunya ondan salladim :))
hemende agaca yolladi bizi ya :))
Odun toplatirdim artik : ))
beni mızrak olarak kullanıp köpek balığına saplayacaksın dimi sdfljsdkfjskdf: ) isirdiklarimi etkilenir..
öö ölemi : ) hee : )
yaa sürmesekte olur, bakim hem tarihi gecmis bunun : P
Biz saapalim ya : ) balik tutalim en iisi
kan kani felan ceker : )
beni mızrak olarak kullanıp köpek balığına saplayacaksın dimi sdfljsdkfjskdf
Tamam o zaman .d umarım beni balığı kızartmak için tava olarak kullanmazsın ksjdfhksdfjufss cok belii ettim dimi : ))
Baligi ben tutayim..
Sen atesi yak madem : ))
Tamam o zaman .d umarım beni balığı kızartmak için tava olarak kullanmazsın ksjdfhksdfj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.