mahsur kaldığımız adada ekmek ve arasına konacaklar hakkında harika bir sohbet ederdikEkmek arası yapar yerdik.
Sonunda adada aklı başında biri ile kaldım diye çifte telli oynardımfrenk rakı balık yapalım la tutup derdim
3 tane de hula dansı yapan kız buluruz abi , biz de ufaktan şu şarkıyı söyleriz içerken;Sonunda adada aklı başında biri ile kaldım diye çifte telli oynardım
bak bakalım hacı şöyle uçak kazasında ölmeyeceğimiz bir yöntem lkasdjllkasjdlakds@Xasthur ben ıssız ada aramaya başladım haberin olsun !
Tekele yakın bir ada bakıyorumbak bakalım hacı şöyle uçak kazasında ölmeyeceğimiz bir yöntem lkasdjllkasjdlakds
makul morukTekele yakın bir ada bakıyorum
Eskişehir Adalar çok çekici görünüyor pek ıssız olmasa da
3 tane de hula dansı yapan kız buluruz abi , biz de ufaktan şu şarkıyı söyleriz içerken;
View: https://www.youtube.com/watch?v=0-3goOMJtKw
Hayır krizi fırsata çevirmeye çalışan iki survivor`ız sadece sdlşkfjsldkfjsldkfBunlar adayi pavyona cevirir : ))
Hayır krizi fırsata çevirmeye çalışan iki survivor`ız sadece sdlşkfjsldkfjsldkf
elbette , parça , müzik , ses ve şarkıcılar...ne parcaydi ama ; ))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.