Yoo sen ateş yakacaksin istebişi pişirecek ekipman var yani adada ?
e harika ?![]()
Yoo sen ateş yakacaksin istebişi pişirecek ekipman var yani adada ?
e harika ?![]()
şuan aşşırı ateş yakma modundayım. umarım tutuşurYoo sen ateş yakacaksin iste
Ateşle tutuşur oşuan aşşırı ateş yakma modundayım. umarım tutuşur
benzin mi bu tatlım nasıl yakcaz koca adayı. kendi çapımızda yanarız ancakAteşle tutuşur o
Da adayı yakmasak bari
Valla hiç belli olmaz @alcatraz güneşli günde yağmur bulur bizi o kadar şanslıyız.benzin mi bu tatlım nasıl yakcaz koca adayı. kendi çapımızda yanarız ancak
denizden, yürüyen köpekbalıgı da çıkabülüüüValla hiç belli olmaz @alcatraz güneşli günde yağmur bulur bizi o kadar şanslıyız.
Düşünsene yengeçler uçmaya başlıyormuş adada 😂😂 ahtapotlar tekvando falandenizden, yürüyen köpekbalıgı da çıkabülüüü
bi gökten titanik yağmadı kalırdı bizde şansla sajdkasjdDüşünsene yengeçler uçmaya başlıyormuş adada 😂😂 ahtapotlar tekvando falan
Yok onu beklemiyordum bak😂bi gökten titanik yağmadı kalırdı bizde şansla sajdkasjd
taekwandolu ahtapot bekliyorken bunu da beklersin sanmıştımYok onu beklemiyordum bak😂
Ben daha çok adada olanlarla ilgilendim Titanik teee nerededir. Mesela yerlilerle ilgili orjinal boyutunu senden bekliyorum 😂taekwandolu ahtapot bekliyorken bunu da beklersin sanmıştım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.