Kaçıṣ yok, zorla müzik dinletirdi (((:
konaha da bir ninja olsan hangi klan dan olurdun diye sorarak naruto muhabbeti açardımadanın yerlilerine seni tanrıça olarak tanıtırız , sonraaa ver elini tapinaklarr falan chdbfbdb
Konu ile alakasız ama ben Naruto çok severdim bir ara..konaha da bir ninja olsan hangi klan dan olurdun diye sorarak naruto muhabbeti açardım
O zaman davana ihanet etmişsin demektir alskdjasd anime izlemek konusunda 0 aldın otur kızım , animeler hakkın da ki düşüncelerini biliozKonu ile alakasız ama ben Naruto çok severdim bir ara..
-
Konuya dönecek olursak birbirimizi yerdikjdjdd
O az önce aklıma gelmedi djjddjdjO zaman davana ihanet etmişsin demektir alskdjasd anime izlemek konusunda 0 aldın otur kızım , animeler hakkın da ki düşüncelerini bilioz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.