Muttesemmm bence...sarap da icermiyiz hep beraber ?
birde pizza ismarlardik @Vera
Muttesemmm bence...sarap da icermiyiz hep beraber ?
birde pizza ismarlardik @Vera
Arada buluşalim. İçerden duyduklarımı masada dökerim.Vera sende de huc gun gormememis dedikidular varmis heee ...ben şok..
3. Dunya savasi neden cikacak ben biliyom. Ama kimseye soylemem .Arada buluşalim. İçerden duyduklarımı masada dökerim.
Közde çaya?3. Dunya savasi neden cikacak ben biliyom. Ama kimseye soylemem .
5 cayi olsun ölüzabeti de anariz.. yilaaan ...Közde çaya?
Sütsüz içip burnumuzu kırıştırıp yilannnnss5 cayi olsun ölüzabeti de anariz.. yilaaan ...
Yapacak ne cok sey var .Sütsüz içip burnumuzu kırıştırıp yilannnnss
Yapacak ne cok sey var .
Maden aci cekecez zillere basinca niye kaciyoz ki....Zillere de basip kacardik madem : ))
gece olmadan..
geceler sancili oluor : )
Maden aci cekecez zillere basinca niye kaciyoz ki....
Dayak yerken illa ki insanin bi yeri acir ama benim de kast ettigim bu degil ayni zamanda kufur de edecekler.O ACI degil ki : )
Dayak yerken illa ki insanin bi yeri acir ama benim de kast ettigim bu degil ayni zamanda kufur de edecekler.
Sadece biz mi izdirap cekecez polislerde sancilansin biraz :)Aksionlu bir gece ; ) nezarethane de biter : )) Vuu.
Sadece biz mi izdirap cekecez polislerde sancilansin biraz :)
Genis gelecek zamanli cumlere ne gerek var harika bir ekip olalim diyip simdiki zamana topu atariz: ) bensiz aksion olmaz @simbat : ) bence harika bir ekip olurduk.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.