asansörde kalma ihtimaline karşın kedimi ona veririm birlikte yaşasınlar tipsizleKedisi ile gelecekse vakit daha çabuk geçer bizim için
Beni mi asansörde mahsur bıraktın kendini mi? Hangimiz kurtulduk bu senaryodaasansörde kalma ihtimaline karşın kedimi ona veririm birlikte yaşasınlar tipsizle
Kediyi sana hediye ettim, asansörde kimle kalsan zaman daha çabuk geçsin diyeBeni mi asansörde mahsur bıraktın kendini mi? Hangimiz kurtulduk bu senaryoda
Yazıklar olsun...Kediyi sana hediye ettim, asansörde kimle kalsan zaman daha çabuk geçsin diye
Kedi konusunda tartışırızYazıklar olsun...![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.