insan bana da getirir değil mi bi bardak ? 🤭Yok o kadar güzel şarkı söylüyordun ki @Lotus a o sesi duyunca asansör boşluğundan rakımı da alıp dinlemeye geldim 🤣
insan bana da getirir değil mi bi bardak ? 🤭Yok o kadar güzel şarkı söylüyordun ki @Lotus a o sesi duyunca asansör boşluğundan rakımı da alıp dinlemeye geldim 🤣
Şişeyle sek içersin diye düşündüydüm 🤣insan bana da getirir değil mi bi bardak ? 🤭
nasıl bir izlenim verdiysem müptela gibi görünmüşüm 🙈Şişeyle sek içersin diye düşündüydüm 🤣
Meze yukarıda kaldı valla yapacak bir şey yok 😄nasıl bir izlenim verdiysem müptela gibi görünmüşüm 🙈
yok daha o safhaya gelmedim, midem yanar hem 🤪
elinde sadece kendine bir bardakla gelirsen o asansörü sana dar ederim yalnız çıtırdan uyarayım da sonra uyarmadın deme 😅Meze yukarıda kaldı valla yapacak bir şey yok 😄
Konu üsteki üye ile asansorde yalnız kalsan. Ama siz @Lotus ile yalnız kalmış şarkı söylüyorken, benim asasörün tepesinden gelip size katılmam çok normal de, gelirken bardak getirmem çok ayip 🤣 🤣elinde sadece kendine bir bardakla gelirsen o asansörü sana dar ederim yalnız çıtırdan uyarayım da sonra uyarmadın deme 😅
Ben niye aradayim yahu surekli😂
Bensiz de olamıyorlar
asansör kalabalıklaştı. niye kaldığımız anlaşıldı. aşırı yük var 🤣🤣🤣Konu üsteki üye ile asansorde yalnız kalsan. Ama siz @Lotus ile yalnız kalmış şarkı söylüyorken, benim asasörün tepesinden gelip size katılmam çok normal de, gelirken bardak getirmem çok ayip 🤣 🤣
sen in bal böceğimm, biz biraz rakı balıkla baş başa kalalım 🙈Ben inebilirim😂😂
Ben inebilirim😂😂
Aaaa @HolySpectre bu kıza ne yaptınnnnsen in bal böceğimm, biz biraz rakı balıkla baş başa kalalım 🙈
Bir yudum rakı verdim sadece 🤣 🤣 🤣Aaaa @HolySpectre bu kıza ne yaptınnnn
Attı beni hemen😂😂😂😂
ben içirip içirip sana söyletmeyim ? dikkat et 😅😅Asansörde mahsur kaldık yahu (Her ne kadar ben isteye isteye mahsur kalmak istemişsem de)
Öyle çıkabiliyorsak eğer gidip daha havadar bir yerde dinleyelim @leblebitozu nu bence 🤣 🤣
tatlım biz seninle sonra görüşürüz. @HolySpectre 'nin tek bardakla gelmesinin hesabını bi keseyim de ben 🤣🤣Aaaa @HolySpectre bu kıza ne yaptınnnn
Attı beni hemen😂😂😂😂
Hadi yiyin birbirinizi @HolySpectre ve @leblebitozuben içirip içirip sana söyletmeyim ? dikkat et 😅😅
tatlım biz seninle sonra görüşürüz. @HolySpectre 'nin tek bardakla gelmesinin hesabını bi keseyim de ben 🤣🤣
ben içirip içirip sana söyletmeyim ? dikkat et 😅😅
tatlım biz seninle sonra görüşürüz. @HolySpectre 'nin tek bardakla gelmesinin hesabını bi keseyim de ben 🤣🤣
Evetttbu sen misin ??
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.