O şarkıyı ilk nerde dinlediğimi anlatırdım.anason kokarken sofralar yaşlandırıyor seni aynalar..
birlikte şarkılara eşlik ederdik..
O şarkıyı ilk nerde dinlediğimi anlatırdım.anason kokarken sofralar yaşlandırıyor seni aynalar..
birlikte şarkılara eşlik ederdik..
gamzedeyim deva bulmam.. garibim hiç yuva kurmam..O şarkıyı ilk nerde dinlediğimi anlatırdım.
yareppi sen aşağdakilere sabır ver ya da merdiven çıkaaa kuvvetO yeni teknolojinin bug'larını da araştırırız .d
asansörde gidecek en güzel şarkı bence sakin şarkılardır deyip birşey okuyabilirdim 🤣
Bana da söyle bana da soyleeee
Benim en sevdiğimi🤭🤭
Önce ben söyledim çok sinirlendimsen ne istersen onu okurum bal böcekkk
Yok o kadar güzel şarkı söylüyordun ki @Lotus a o sesi duyunca asansör boşluğundan rakımı da alıp dinlemeye geldim 🤣ayy bu adamın bu videosunu ilk izlediğimde gülmekten karnım ağrımıştı 🤣🤣 🤣
tamam kavga etmeyin sıra sıra söylerim. hem biz aynı asansörde miyiz ya![]()
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.