Aman birader her gören hisse soruyor zaten. Bir de sen gelme gözünü seveyim. Bu arada BTC 20k'lara düşer. Oradan da rallisine başlar.Ne olacak bu btc nin hali diye girerdim lafa
Aman birader her gören hisse soruyor zaten. Bir de sen gelme gözünü seveyim. Bu arada BTC 20k'lara düşer. Oradan da rallisine başlar.Ne olacak bu btc nin hali diye girerdim lafa
Sağlam Whitepaper'a sahip olan alt coinler ayakta kalır, geri kalanı çöp olur derim. Özellikle Binance borsasındaki coinlerden şaşma. Onlar sağlam olanlar. Ama risk seviyorum diyorsan gate io ya da mexc de listelenen shitcoinlere de bakabilirsin.Asansöre de gerek yokmuş bu dar alanda başladık sohbete akljshdkjashda
Kanka alt coinler nolur derdim .d
Kırmızı sekizli.341 ne demek diye sorardim
341 = Kırmızı sekizli. 3+4+1=8 düz mantık.
Kirmizi nerden geliyo bu mantikda?341 = Kırmızı sekizli. 3+4+1=8 düz mantık.
Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri filminden aklımda kaldı. Bilinçaltı şeysi sanırım.Kirmizi nerden geliyo bu mantikda?
Valla ben de anlamadim zaten.ddCem Yılmaz'ın Erşan Kuneri filminden aklımda kaldı. Bilinçaltı şeysi sanırım.
Bende anlaşılmasın diye yaptım zaten 🤣 🤣 🤣Valla ben de anlamadim zaten.dd
Kick boks, thai boks ve az biraz krav maga bilen birine mi? Bence denememelisin. 🤣 🤣Büllüğüne bir pıçak dayar, kripto para cüzdanını ceplemeye çalışırım.
Kick boks, thai boks ve az biraz krav maga bilen birine mi? Bence denememelisin. 🤣 🤣
Valla kardeş ben Gökhan Saki'nin öğrencisiyle bile maç yapmış adamım. Vücudun sinir noktalarına orta şiddette yumruk felçten tut bayıltmaya kadar her etkiyi yapar. Cüzdana gelirsek, en fazla 1000 TL bulursun cüzdan da. Fazlasını bulamazsın, zaten çok nakitte taşımam 🤣 🤣 🤣Ben hayvan gibi bir insanım bana işlemez. İnşallah işlemez yani.Warren Buffett'ın cüzdanını çalma fırsatı her zaman doğmaz. Bu risk alınır azizim.
![]()
bi de warren buffet olacaksın. 1000 lira için dayak yiyemem kusura bakma ya.Valla kardeş ben Gökhan Saki'nin öğrencisiyle bile maç yapmış adamım. Vücudun sinir noktalarına orta şiddette yumruk felçten tut bayıltmaya kadar her etkiyi yapar. Cüzdana gelirsek, en fazla 1000 TL bulursun cüzdan da. Fazlasını bulamazsın, zaten çok nakitte taşımam 🤣 🤣 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.