Sanki sınır ötesi operasyon yapıyoruz kızların muhabbetine bak... Saati belirleyin baride sonra apışıp kalmayalım.
Adammmmmmmmmmmmmmmmmsın
Sanki sınır ötesi operasyon yapıyoruz kızların muhabbetine bak... Saati belirleyin baride sonra apışıp kalmayalım.
Adammmmmmmmmmmmmmmmmsın
şerefsiz sal lan beni ben senin botun muyum küstüm lan oynamıyorumSağol kardeşim sende adamsın.
Operasyon gece 22:00' da olacak, Operasyonun ismi de "ERENGEL DALI" Operasyonu. Gazamız mübarek ola.
@Bel far niente @Melodram @Venüs Çelik yeleklerinizi giyin gençler.
Sana gelen kurşuna kafa atarım ben merak etme.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.