Eyw karșimistediği üyeyi denk Getiremeyen
Doğum günü üyesi
( nice yıllara )
Artık yasli oldugum icin bana Dinazor adminde diyebilirsiniz. Bugun osbeș olduk
Tesekkur ederim 18 lik kız. D berhudar ol. Dogum gunun kutluyanların bol olsun..ya senin dogum günün mü bugün..
Dogum günün kutlu olsun Zor Admin : ) yillandikca zorlasmissin , ama kalite de marka olmussun : )
Tebrik ederim..
Sevdiklerinle nice yillara
**
Beni de 18 lik kiz gibi gören admin * : )
Tesekkur ederim 18 lik kız. D berhudar ol. Dogum gunun kutluyanların bol olsun..
Yok yahu cocuk gormuyorum tabi. D genc bir birey oldugunu biliyorum.Sen yaslandim deyince beni de cocuk gibi gören admin olucakti : )
Sana zor admin deyince : ) neden diye sorma olur mu : )Yok yahu cocuk gormuyorum tabi. D genc bir birey oldugunu biliyorum.
Hep yokus yapiyorun diye degil mi? Nansbbsbs kiz ne dese oyle degil soyle diyorum diyeSana zor admin deyince : ) neden diye sorma olur mu : )
Hep yokus yapiyorun diye degil mi? Nansbbsbs kiz ne dese oyle degil soyle diyorum diye![]()
Sende kolay degilsin bir turlu anlasamadigimiz konusunda anlasabiliyoruz, oyle de bir paradoks var. Doyle degil ama : ) bosver , oda bende kalsin . : )
Bir pastandan yeriz ama ..
itachi dava adamıydı , idealistti... madara gibi güç zehirlenmesi yaşayan narsist bir eogist değildi. o yüzden döneminin en güçlü adamı olsada siyah zetsu yüzünden tuzağa düştü hemde çok uzun yıllar kandırıldı. Ama itachi öldükten sonra bile shinobi dünyasının son savaşta kaderini değiştirdi. o yüzden itachi.Hangisini istiyorsan hacı , benim için fark etmiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.