Konslarla para yeme hayalimi kıskanan üyeYoutube den konslari izleyen üye ( yandin sen :) )
Konslarla para yeme hayalimi kıskanan üyeYoutube den konslari izleyen üye ( yandin sen :) )
Konslarla para yeme hayalimi kıskanan üye
Aklı fikri Euro da olan üye
Botoksa o kadar para harcadım bunu görmezden gelen üyeo kadar calisiyorum tabi : ) Bosuna degil..
saka bir yana, bu Forumda en sevdigim üyelerden : ) cünkü Frenki de cok dogal, neyse o
Botoksa o kadar para harcadım bunu görmezden gelen üye
herseyi görsellige vuran üye :: ) tipine mi yorum yaptim : )
kendi yorumundan emin olmayıp bana soran üye
benimde botoks tipimde değil zaten ruhumda
Burası Türkiye Bira kaç para biliyor musun sen ?ruhuna nasil para harcadi acaba : ) atmaya calisan üye: )
Burası Türkiye Bira kaç para biliyor musun sen ?
Asla beni anlayamayacak olan üyeBira ve Botoksu bagdastiran üye, oyy kiyamam la : )
Asla beni anlayamayacak olan üye![]()
Ben diorum istanbul , o dior angara: )
Hanımefendimi..Hızlı bi şekilde uyum sağlayan benden daha aktif bir hanımefendi.
Sory sory hep bu otomatik yazmanın hatasıHanımefendimi..![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.