Yine got altina giden ben oldum korku filminde jabsbs sb
Ben hic bir seyden korkmam o ayri ama umarim sniper kullanmiyordur.Şu an aynı şehirdeysek , ayağını denk alması gereken zor admin: )
Ben hic bir seyden korkmam o ayri ama umarim sniper kullanmiyordur.
Bir gun ise giderken bir mermi enseme "Fısssıppp" sesiyle, nakavt
Aman rabbim yazdiysa bozsun oyle olumu jabsbsh
Her gun ayni yolu kullanmam ben de o halde jabsbsjsjdjBen işimi sessiz yaparım yanlız: ) anlmassın bile ..
Her gun ayni yolu kullanmam ben de o halde jabsbsjsjdj
Onlar final noktalar zaten. Ama oralara gitmek icin farkli sokaklar vs mevcut tabi. Belki de bizim mahalleye gelmeden bir kutuphaneye girip, ordan bir kitabi hafifce cekip arkasinda acilan gizli bolmeden tunele inip eve gizli gecitten gecicem kajnanbbshsDerken ben zaten işimden evime evimden işime demek istiyor zaar: )
Onlar final noktalar zaten. Ama oralara gitmek icin farkli sokaklar vs mevcut tabi. Belki de bizim mahalleye gelmeden bir kutuphaneye girip, ordan bir kitabi hafifce cekip arkasinda acilan gizli bolmeden tunele inip eve gizli gecitten gecicem kajnanbbshs
Masrafli ama olmekten iyidir
Bi bu eksikti, simdi de federaller pesimde awk jabsbsbbsbs: ) istediğin gibi dolaş, son hedefin de görüşürüz nasıl olsa.
Bi bu eksikti, simdi de federaller pesimde awk jabsbsbbsbs
Karışıklıkta ölmede onu düşünürüz ortalık kötü kolla kendini.. Aslında öyle yazılmıyodu ya neyse ksfjf
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.