alkoliklik destek grubuna alkolsüz giriş yasak olsun mesela ? 🤪Alkoliklik Destek grubu mu kursak
24 saatti aşkın bir süredir tamizimrozetimi almam gerek
hiç belli etmiyor
ben dün biraz içtim yaa 24 saat olmadı bile 🤭
yeni üye olduğunu düşünüyorum
alkoliklik destek grubuna alkolsüz giriş yasak olsun mesela ? 🤪Alkoliklik Destek grubu mu kursak
24 saatti aşkın bir süredir tamizimrozetimi almam gerek
hiç belli etmiyor
benim kendime vermem gereken bir süre var arınma adına...alkoliklik destek grubuna alkolsüz giriş yasak olsun mesela ? 🤪
ben dün biraz içtim yaa 24 saat olmadı bile 🤭
yeni üye olduğunu düşünüyorum
alkoliklik destek grubu dediğin nasıl alkolsüz olacak acaba ? 🤣benim kendime vermem gereken bir süre var arınma adına...
Bar açalım demedim ki Destek grubu bu arınma için
benden az eski üye
en az 3-4 gün daha temiz kalsam kendimi çok daha iyi yhissederim sanırımalkoliklik destek grubu dediğin nasıl alkolsüz olacak acaba ? 🤣
arınma için ne kadar süreye ihtiyacın var mesela ?
sevdiğim şehirlerden birinde galiba![]()
ben bi haftasonları içiyorum ya, ben sana kıyasla iyiyim o zamanen az 3-4 gün daha temiz kalsam kendimi çok daha iyi yhissederim sanırım
Alkol destek grubunu sen çok yanlış anladın sanırsam. alkolsuz kalanlara destek için kurulmadı
ortak sevdiğimiz şehir varmış

Bende bu ara sürekli hafta sonu günü geçiyor ondan arınmaya geçmem gerek…ben bi haftasonları içiyorum ya, ben sana kıyasla iyiyim o zamanben bilmem alkol destek grubunun benim için amacı bu olmalı 🤪🤪
alkol grubu kurmayı düşünen girişimci üye![]()
Spor sever bir üyeSohbetsever üye
Düşüncesi bile çok korkutucu bir şey kimse kendini unutmasınKendini unutmayı seven üye.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.