Iyi de sen bana yorum yapacaksın, kendine değil nfdnjdher tipsize bir tarz gerekiyor diye düşündüm :)
tamam da böyle bir asalet ve dikkate nasıl yorum yapabilirimIyi de sen bana yorum yapacaksın, kendine değil nfdnjd
Avatardaki beyaz kısımlardan bir şeyler çıkartayım diye baktım ama nafile. @nunu olsa destan yazardı
Profiline Adamın sinirden sakallarını yolduğu pp koyan o kişibeyaz kısımlardan çıkaramadıysan siyah kısımlara dikkat etmelisin
sayfanın neşe kaynağı
Profiline Adamın sinirden sakallarını yolduğu pp koyan o kişi
sen diyorsun siyah yerler teyy tey
Olayı ben çıkarttım ya karıştırıyon mu naptın 🤣🤣🤣avatardan olay çıkaran kadın
Heeey! Olayı ben yaratmadim .davatardan olay çıkaran kadın
Ben oyun yayını yaparken gerginlikten bana çemkiren o kişi 🤣🤣🤣🤣Heeey! Olayı ben yaratmadim .d
@nunu en sevdiğim oyuncu, başkasını hiç izlemem! .d
Bu detayları vermeyelim sjjsjsjssjsBen oyun yayını yaparken gerginlikten bana çemkiren o kişi 🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.