JgjghcgHealler di, tatlı su komandosu olmuş akjsldsalkjdas
İkisi bir şuan fakat yalnızca komando ve healer
JgjghcgHealler di, tatlı su komandosu olmuş akjsldsalkjdas
Bir daha ki sefere planlı olsun bari de görelim...Jgjghcg
İkisi bir şuan fakat yalnızca komando ve healer
Uykusunda insanları yiyen bir iblis.Nickinin anlamı ne acaba
şiiri çirkin mı okuyorumŞiir okumasın ama kitap falan okusun, bir makale okusun ne bileyim bi hikaye falan çok dinlendirici, huzur verici olabilir.
Estağfurullah öyle demek istemedim, sesin bence öyle şeylerde daha iyi gidebilir diye dedim. R yapan bellofar...şiiri çirkin mı okuyorum
yanı bence de haklısın ben o şiirdekı duyguyu veremıyorumEstağfurullah öyle demek istemedim, sesin bence öyle şeylerde daha iyi gidebilir diye dedim. R yapan bellofar...
Küçük bey mi? üzdü...yanı bence de haklısın ben o şiirdekı duyguyu veremıyorum
küçük bey de ıyı şiir okurlar
seslendırse ,bır dınletısıne mazhar olsak da pasları acılsa kulagımızın......... keşke yapsa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.