Kajdhdhhd uyeye diom ki benim banlanma ihtimalim seninkinin 2 katı ajzbbsbshdÜye gibi takılan yöneticisi djjdud
Kajdhdhhd uyeye diom ki benim banlanma ihtimalim seninkinin 2 katı ajzbbsbshdÜye gibi takılan yöneticisi djjdud
O kadar doğru ki djdjdjddidKajdhdhhd uyeye diom ki benim banlanma ihtimalim seninkinin 2 katı ajzbbsbshd
Tamam. DO kadar doğru ki djdjdjddid
Sana kıyamayız ama sen yine de uslu dur djdhds
En en en en en kıymetli(m)si.
Evrenin dogusunun goruntusune verilen isim. D hiclikten bir anda patlaması yani ajsbsbsbHiç bir şey anlamadım sayın seyirciler.
Bi' ara beni aydınlar ama ruh emici demeden djdjdjdj
En beni aydınlatanı ve değişik tabirler kullananı .d
Big bang mi asdfahsgsEvrenin dogusunun goruntusune verilen isim. D hiclikten bir anda patlaması yani ajsbsbsb
Heh o olmadan onceki haliBig bang mi asdfahsgs
Bildirim gelmio anlamadim kiEn mesajlara bakmayanı bugün.d
Bilerek mi yapıyorsun jdjdud
Kopya cekmek yok ama. DNe soracaksın ay zor olmasın :d
En bildirim gelmeyeni
Yaaa korkutmasana gerildim şimdiKopya cekmek yok ama. D
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.