Üstsüz pozunu oğluna çektirdi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,021
Çözümler
4
Tepki puanı
12,714
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın

Üstsüz pozunu oğluna çektirdi​


HB97GP.jpg

Bir dönem benzer paylaşımlarıyla tepki çeken yıldız bildiğinden şaşmıyor. Bir kez daha oğluna üstsüz poz verdi.​

Model, tasarımcı ve oyuncu Elizabeth Hurley, kar altında çektirip sosyal medyada paylaştığı üstsüz pozuyla yine gündemin ilk sıralarına yerleşti.

NASIL DAYANABİLİRDİM?'
Yoğun kar yağışının yaşandığı İngiltere'de evinin bahçesinde üstünde bir hırka ve bikini altıya çektirdiği pozunu Instagram sayfasında "Nasıl dayanabilirdim?" mesajıyla birlikte paylaştı Hurley. 54 yaşındaki yıldızın bu paylaşımı takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı ama aynı zamanda eleştirilere de konu oldu. Hurley'in bu pozunu, 18 yaşındaki oğlu Damian'a çektirdiği ortaya çıktı. Bu durum da bazı kişiler tarafından "insan çocuğuna böyle yapmaz" şeklinde eleştirilere neden oldu.

HB905N.jpg

KENDİSİ AÇIKLADI
Oğlunun fotoğrafçılık konusunda da yetenekli olduğunu belirten Elizabeth Hurley, sosyal medyada paylaştığı bikinili pozlarını da Damian'ın çektiğini itiraf etmişti. Hurley oğluna bu tür pozlar verdiği için eleştirilmişti. Hurley, bundan üç yıl önce 15 yaşında olan oılu Damian'a cüretkar pozlarını çektirdiğini itiraf etmişti.

Bazı kişiler yetişme çağındaki bir çocuğun, söz konusu kişi annesi de olsa bu tür pozlar çekmesine karşı çıktı. Bu kişiler "Çocuk kim bilir nasıl da utandı o pozları çekerken" yorumunu yaptı. Elizabeth Hurlyey'in, kısa bir süre önce hayatına son veren iş insanı Steve Bing ile ilişkisinden dünyaya gelen oğlunun da önceki yıllarda annesinin bu tür paylaşımlarına tepki gösterdiği ve okulda arkadaşlarının alaylarına maruz kalmaktan yakındığı da basına yansımıştı.

KARANTİNA GÜNLERİNİ BÖYLE GEÇİRİYOR
ünyanın dört bir yanında milyonlarca kişi neredeyse bir yıldır zorunlu bir karantina süreci sürdürüyor. Bunlardan biri de oyuncu, tasarımcı ve model Elizabeth Hurley.55 yaşındaki bir çocuk annesi Hurley, Herefordshire'daki 6 milyon sterlin değerindeki malikanesinden neredeyse hiç dışarı çıkmadan yaşıyor. Hurley'e oğlu Damian ve annesi Angela Mary eşlik ediyor. Hurley, sık sık sosyal medya hesabı üzerinden de karantina günlerini evinde nasıl geçirdiğini belgeliyor. Elizabeth Hurley, zaman zaman tasarladığı bikinileri giyip malikanesinin bahçesinde poz veriyor, bazen önemli günleri kutlamak için evinde bile olsa giyinip makyaj yapıp poz veriyor. Bir bakalım, Elizabeth Hurley, milyon sterlinlik malikanesinde günlerini nasıl geçiriyor. İşte kendi paylaşımlarıyla Elizabeth Hurley'in karantina günleri.

İLK KARANTİNA PAYLAŞIMI
Elizabeth Hurley, ilk karantina paylaşımını 13 Mart 2020'de yaptı. Siyah ve derin göğüs dekoltesi olan bir elbise giyen Hurley "İçeride kalabilecekken dışarı çıkmak neden" diye yazdı. Sonra da 15 yıl önce satın alınan bir elbiseyi giymek mümkünken, neden yeni bir elbise satın almak gerektiğini sordu .


TEŞEKKÜR POZU
Hurley, bu ilk paylaşımdan sonra 28 Mart'ta yine iddialı bir pozunu paylaştı. Yıldız, bu paylaşımıyla koronavirüs pandemisi sırasında cansiperane bir şekilde mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

EVDE FİLM ÇEKTİ
Hurley, 8 Nisan'da iddialı kostümü ve makyajıyla bir başka paylaşım yaptı. Bu kez evde canları sıkıldığı için kendileri evde bir polisiye film çektiklerini ifade etti.

HAVALAR ISINDI
Kış bitip havalar ısınmaya başladıkça Hurley de mevsime uygun paylaşımlar yapmaya başladı. 24 Nisan'da, evini arka plana alıp, göletin yanında bu pozu verdi. Üstündeki bikini de kendi tasarımıydı.

HB9Z8Q.jpg

KÖPÜKLÜ POZ
Hurley, 10 Haziran'daki doğum gününü bu pozla kutladı. Köpüklü suyla dolu küvette çekilen bu pozunu "Mutlu yıllar bana" mesajıyla paylaştı.

HB9FQb.jpg

EVDE GEÇEN 14 HAFTA
Hurley, Haziran 22'de de 14 haftadır karantinada olduğunu belirterek bu pozu paylaştı. Bu sıralarda İngiltere'de aslında kısıtlamalar yavaşça gevşemeye başlamıştı.

İŞE DÖNÜŞ
Hurley, 23 Ağustos'ta işe geri döndüğünü belirten bir mesajla birlikte bu paylaşımı yaptı. Film çekimine hazırlanan Hurley, senaryo okurken çekilen bu pozuyla takipçilerine hayatın normale dönmeye başladığını ifade etti...

HB98DG.jpg


KUTLAMA POZU
Elizabeth Hurley, 25 Aralık'ta Noel kutlamak için photozhop'lanmış bu pozunu takipçileriyle paylaştı. Bu poza çok sayıda beğeni geldi

HB92HA.jpg


EVDE PARTİ
Ünlü yıldız, 28 Aralık'da da ailesiyle yaptığı kutlama için özenle giyindi, saçını ve makyajısın yaptı ve sonra da bu pozu verdi.

HB9zgo.jpg

MARMELAT YAPTI
Elizabeth Hurley, karantina sürecinde çılgın bir ev kadınına dönüştüğünü de duyurdu. 47 kavanoz marmelat yaptığını, bu pozla duyurdu.

HB9GZ8.jpg
HB9DDn.jpg

HALA EVDEYİZ
Hurley, ülkesinde hastalığın zor kontrol edilebilir hale gelmesiyle birlikte karantina sürecini de sıkılaştırdı. 20 Ocak'taki son paylaşımı da bu oldu. Hurley, hala evde olduklarını belirtti bu paylaşımında.

ALTI MİLYON STERLİN DEĞERİNDE
İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, bir zamanlar birçok orta halli insanın yaşadığı mütevazı bir evde oturuyordu. Genç yaşında Hugh Grant ile yaşadığı ilişki sayesinde bir anda dünyanın dikkatini çekti, hem oyuncu hem de model olarak kariyer basamaklarını hızla tırmandı. Şimdi ise tam 6 milyon sterlin değerinde bir malikanede yaşıyor.

HB9X3x.jpg

KENDİNE AİT BİR GÖL
Hurley, oğlu Damien ile birlikte oturduğu bu malikanede çektiği pozlarını da zaman zaman sosyal medyadan paylaşıyor. 13 yatak odası, beş banyosu olan malikanenin geniş arazisi içinde bir de misafirlerin kalabileceği büyük bir ev yer alıyor.Elizabeth Hurley'in sahip olduğu malikanenin arazisi içinde bir de kendisine ve oğluna ait bir göl bulunuyor.

GÜZEL HAVADA MANGAL KEYFİ
Elizabeth Hurley'in aynı zamanda Londra'nın batısında da bir dairesi bulunuyor. Ancak ünlü yıldız Herefordshire'daki bu evinde kır hayatının da tadını çıkarıyor. Zaman zaman bahçesiyle ilgileniyor, zaman zaman o geniş bahçenin bir köşesindeki açık mutfağında mangal yapıyor.


HB9xkc.jpg
 

CaT

🎈
Board Admin
Katılım
21 Ara 2020
Mesajlar
13,376
Tepki puanı
4,546
Puanları
113
Konum
Uzay
Cinsiyet
Kadın
birazdan bütün ilgi burada :D
 

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,021
Çözümler
4
Tepki puanı
12,714
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
Herkesin böyle annesi olmaz ama @Küboo be şanslı çocuk
 
  • Sırıt
Tepkiler: CaT

scope

Bronz Üye
Katılım
1 Mar 2020
Mesajlar
801
Tepki puanı
181
Puanları
63
Yaş
53
Cinsiyet
Erkek
dedim ki enses sonunda t yok

 

SleepleSsS

Yorumbaz
Katılım
25 Ara 2020
Mesajlar
7,208
Tepki puanı
973
Puanları
113
Konum
Miami
Cinsiyet
Erkek
tam sövmeye gelmiştim ki elizabeth hurley olunca bi yutkundum aiskdşl
 
Üst Alt