ama sankiiiii @Nobody aldatabilir de , bilemedim : )
Yinede kefil olamam kimseye tabi jsjsjfkh
ama söz hakkı doğdu 😅
cok fazla poncik felan ama : ) his meselesi diyelim ; )
birzdan sacimi basimi yolmaya gelir : ) ähöjkl
Sacmalama @Cherry kendine gel hiçbir erkek poncik olamaz sevimli görünmeye çalışıyorlar kskfkfdl
yok bu cidden cok poncik : ) ölfkg
banlayacak beni : )
hayatta inanmam : ) beni banlasa bari kaybolup gitsem şurdan da sjjfkglb
Sanmam birini idare etti de ikincisi kaldı 🤪
ama sankiiiii @Nobody aldatabilir de , bilemedim : )
Yinede kefil olamam kimseye tabi jsjsjfkh
ama söz hakkı doğdu 😅
cok fazla poncik felan ama : ) his meselesi diyelim ; )
birzdan sacimi basimi yolmaya gelir : ) ähöjkl
Sacmalama @Cherry kendine gel hiçbir erkek poncik olamaz sevimli görünmeye çalışıyorlar kskfkfdl
Ammaa dedikodumu yapmışsiniz cok fazla gunahim alinmis. Bende diyorum omuzlarimda ki bu yuk birden bire nasil hafifledi sagolun🤗yok bu cidden cok poncik : ) ölfkg
banlayacak beni : )
Ammaa dedikodumu yapmışsiniz cok fazla gunahim alinmis. Bende diyorum omuzlarimda ki bu yuk birden bire nasil hafifledi sagolun🤗
Aldatmam icin once manit yapmam gerek. Olursa bakarizzz
![]()
Sanmam demissin ama kefil olmamissin bi acik kapi birakmissin teesüf ederimGünahını almamışım hatta sanmam demişim ponciklik konusunda aynı fikirdeyim he yok ben ponçiğim diyorsan ona da saygı duyarım hdjfkbşn
Sanmam demissin ama kefil olmamissin bi acik kapi birakmissin teesüf ederim
Ponciklik konusu tamamen sevgili @Cherry nin seysi nerden uydurdu bilemiyorum 😁
Bize de anlat bizde bilelimmmYahu biliyorum biliyorumm: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.