alınteri ile popoteri yarışıyorduay yıkıldım bu ne yaa böyleee 🤣yetemekli usta sadece ellerinde değil başka yerlerinden de gelişmiş ustadır🤣

yememiş içmemiş toto kası çalışmış erkek.... en nadide kızların bile düşmeyeceği varsa bile düşer 🤭🤣🤣🤣🤣alınteri ile popoteri yarışıyordu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben bunu çok oldu izleyeli mevzu olunca hemen aklıma geliyor valla unutamadıklarımdanyememiş içmemiş toto kası çalışmış erkek.... en nadide kızların bile düşmeyeceği varsa bile düşer 🤭🤣🤣🤣🤣

unutulacak bir tarafı yok ki maşallah. ben bu yanağı artık yolda görsem tanırım 🤣🤣ben bunu çok oldu izleyeli mevzu olunca hemen aklıma geliyor valla unutamadıklarımdan![]()
![]()
g*tten mevzular köşemizde bugün 🤣🤣insanı gtten soğutuyorlar
sadece ustlar da değil ya bu , benim çalıştığım yerde de bir arkadaş var herif normalite kilonun üzerinde göt göbek bağlamış birisi.g*tten mevzular köşemizde bugün 🤣🤣
ingiliz anahtarı taşıyacak g*t vardır onlarda yaa soksan ne fayda diyesim geldi kusura bakma arkadaşın için de 🤣🤣sadece ustlar da değil ya bu , benim çalıştığım yerde de bir arkadaş var herif normalite kilonun üzerinde göt göbek bağlamış birisi.
eğilip bir şey alacağı zaman pantolon kemerini sıkmadığı için bol tişört giymediği için kilosu yüzünden göt fırlıyor. 50 kere dedim adama çek lan şu donunu dinlemedi. bi gün tam öyle eğilip bişi alırken elimdeki kalemi araya bi soktum lap diye zıpladı. o gün bugündür artık daha dikkatli.
eve bi usta gelipte o şekil de çalışırsa direkt kalemi sokarım yani
mevzu o değil aslında gtnden yana sorun yok da ben görmiyeyim abi , bir usta götü öyle görmeyi isteyecek bir gt değilingiliz anahtarı taşıyacak g*t vardır onlarda yaa soksan ne fayda diyesim geldi kusura bakma arkadaşın için de 🤣🤣
insanı yaşadığına sorgulatan sahneleri kimse görmek istemez evet (:mevzu o değil aslında gtnden yana sorun yok da ben görmiyeyim abi , bir usta götü öyle görmeyi isteyecek bir gt değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.