View: https://www.instagram.com/p/Cw-g69GsBeJ/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Bir ustanın olmazsa olmazıdır. Hatta bir erkeğin o işin ustası olup olmadığı çatalından anlaşılır :d
Yerine göre.. benim düşüncem böle bacağın arkasında bir yerdedir rahat bir şort yeterlidir diyeydi amaKıl dönmesi olan böyle mi havalandırıyor @Frenk
Ben hep çatalda dönüyor sanıyordumYerine göre.. benim düşüncem böle bacağın arkasında bir yerdedir rahat bir şort yeterlidir diyeydi ama
sanırım senin düşünceerin biraz farklı noktalarda![]()
Ben hiç görmedim duymadım.Ben hep çatalda dönüyor sanıyordum

@brna sayesinde dilimize dolandı kılBen hiç görmedim duymadım.
kıl bu nerede varsa döner döner keyfine kalmış sonuçta
sadece çatalda mı olur kıl sanki
![]()
Dilinde döncek görücen sen kıl ı@brna sayesinde dilimize dolandı kıl
evet, google'da aramaya erinmiştim teşekkür edeirm. buradan ilham almıştım bende 🤭![]()
Böyle mi ?
Tembele bak yaaa Tuzağa düşürmüş benievet, google'da aramaya erinmiştim teşekkür edeirm. buradan ilham almıştım bende 🤭

tembelsen zeki olman gerekir 🤣🤣Tembele bak yaaa Tuzağa düşürmüş beni
![]()
yaratıcı![]()
Böyle mi ?
Romantik adam seniDilinde döncek görücen sen kıl ı
Romantik adam seni
Kapmışsın bişiler yine deOrmanya çok güzel ya bir kere gittim gezdim sıcak bir yaz gününde
ağaçların arasında serin serin nasıl keyif aldım anlatamam
ama işte izmit çok sıkıcı itici bir şehir geliyor bana
hayvanat bahcesi de vardı orada ingiliz atlarının o büyüklüüğü ve ihtişamı çok güzeldiKapmışsın bişiler yine de
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.