YUHH hiç o gözle bakmamıştım artık hep o gözle bakıcam..Valla baktım ama erik normal ben bulamadım derken son fotoğraf çarptı gözüme, onu mu kast ettiniz?
YUHH hiç o gözle bakmamıştım artık hep o gözle bakıcam..Valla baktım ama erik normal ben bulamadım derken son fotoğraf çarptı gözüme, onu mu kast ettiniz?
Valla ben de bakmamıştım @Fluffy karıştırdı aklımızı, tabi farklı bi görselden bahsetmiyorsa kendisi.YUHH hiç o gözle bakmamıştım artık hep o gözle bakıcam..![]()
İçinden hangisini benzetmek gelirse ona bakValla baktım ama erik normal ben bulamadım derken son fotoğraf çarptı gözüme, onu mu kast ettiniz?
Olan oldu artık.İçinden hangisini benzetmek gelirse ona bak
Ve artık sırf şu yorumu okudum diye başlık önüme her çıktığında böyle okurum 🥺sabahtan beri demedim ama başlığı her gördüğümde 'üryan erkeğin faydaları' diye okuyorum sonra kafamda canlanan şeye erik de kütür kütürmüş demiyorum tabi ya ne sandınız siz beni .s.s
bacım sende de bi etkilenme şeysi var gibi geldi bana hdjhfVe artık sırf şu yorumu okudum diye başlık önüme her çıktığında böyle okurum 🥺
Çünkü aklımı başımdan alıyorsunbacım sende de bi etkilenme şeysi var gibi geldi bana hdjhf
neden her gördüğünü öyle görüp okuyorsun sen hjgdhfjk
ohaaa resmen ilanı aşk aldım şu an.................Çünkü aklımı başımdan alıyorsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.