Uranüs Ikizler Burcunda

Süreyya

Süper Mod
26.04.2026 da tamamen ikizlere yerlesen Uranüs, zamanin daha da hizli aktigini hisettirecek biz fanilere.
Kova burcun lordu Uranüs, özgürlük,yenilikcilik,kominikasyon,inovasyon gibi vizyon gerektiren eylemleri ile ikizlerde tam anlami ile yücelecek.

Jenerasyon gezegeni de oldugundan mütevellit, sosyal acidan her sey cok degisecek.
Teknoloji pik yapacak, zamanin hizina yetisemeyecegiz,online ticaret artacak (simdi henüz yüzde 30 da),haberler daha hizli yayilacak,bosanmalar daha da artabilir,ne kadar yillarca demode oldugunu bildigimiz halde vazgecemedigimiz seylerden,isik hizinda vazgececegiz.
Uranüs elektriklendirir.Tüm ideolojileri alt üst eder.
Plutona ücgen aci yapmasi da, dünya toplumu acisindan hayirli sonuclar ciakaracak transfarmosyonlara gebe olacak.Neptuna altmislik acisi da, iluzyonun dahi vizyona evrilmesini saglayacak.
Cok heycan verici.Postmodern cagin modern dönemine merhaba.
Antroposen cagin kapilari kapaniyyor.
HG Teknolojik cag.

Kisisel horoskopunuzda,Uranus un hangi evinize yerlestigine göre, o evin temalarinin,deyim yerindeyse,altinin üstüne gelmesini saglayabilir.

Cocuksu bir cosku ve heycanla kuccakliyorum seni Uranüs ikizler.
Her seyi devir artik.
Eski kaliplardan gina geldi.

Nyctophilia

Gümüş Üye
Evrenle ilgili insanlık tarihi boyunca ihtimal verilmeyen keşifler cevaplar bekliyorum.

need

Bronz Üye
Şimdi bir video çıktı karşıma en yalancı burç diyorlar doğru mu bu :D

Serçe

Altın Üye
İkizler yeryüzünün laneti 🤣

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
ikizler burcu bu aralar çok gözüme batıyor uranüse başlarım şimdi bana uğramasın İstemiyom

Üst Alt