güvercinle ulaştılar bana. saylanır mı ?
Ben şaşırıyorum o güvercin yolu nasıl öğrendi?güvercinle ulaştılar bana. saylanır mı ?
Ne alaka? .dddjdb
Bütün yollar kapalıysa napsınNe alaka? .dddjdb
Biliyorum, sana/bana giden tüm yollar kapali.Bütün yollar kapalıysa napsın
Ulaşmak isteyen varsa IBAN verebilirim
Adam cimri çıktı rıza babaUlaşmak isteyen varsa IBAN verebilirim
engellenen adamın işi gücü yok lahmacun gönderiyorNerde o eski sevgililer engelleyince lahmacun gönderip kuryeyle not bırakan görüyorsun yaşlandık @Frenk
Açken mantıklı düşünememengellenen adamın işi gücü yok lahmacun gönderiyor
işte böyle bozuldu ERKEK lik
engellediyse git lahmacun ye kardeşim neden engelleyeni ödüllendiriyorsun
kimi engelledin bakiiiiim seeeeeeenBankadan bildirim geldi şu konuyu incelerken aiiyy ayy kalbim hopladı yerinden yoksa dedim neyse relklammış
Yaaa engelli kimse yok da bana bir heyecan geldi dedim neden olmasın bir iki kişi engellesem mikimi engelledin bakiiiiim seeeeeeen
o kadar ulaşmasını istiyorsan birkaç mecrayı açık bırakulaşabilsin
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.