Tema Editörü

TV'deki Futbol Yorumcularının Berbatlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fluffy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elit Üye
1/3
Konu Sahibi
Hiçbirinizi sevmiyorum bu yayınlar kalksın daha faydalı yayın gelsin çok çirkinsiniz

Zaten inan hepsi satılık medya insanları. Onlara ne derlerse onu konuşuyorlar. Öv denileni övüyor, göm denileni gömüyorlar. Bunu yaparkende reyting olsun diye türlü şaklabanlık yapıyorlar.

Zaten maçı izliyorsunuz anlamıyor musunuz izlerken :O6l7a8m8a9z:

Zaten maçı izliyorsunuz anlamıyor musunuz izlerken :O6l7a8m8a9z:

Ya şimdi mesela maçta bir faul oluyor ama hakem vermiyor verse maçın kaderi değişecek. İnsanlar bunu görüyor ve yorumcularında aynı fikirde olup olmadığını görmek için izliyorlar. Yada takımı kazanıyor yorumcuların onun tuttuğu takımı övmesi için izliyor.

Ya şimdi mesela maçta bir faul oluyor ama hakem vermiyor verse maçın kaderi değişecek. İnsanlar bunu görüyor ve yorumcularında aynı fikirde olup olmadığını görmek için izliyorlar. Yada takımı kazanıyor yorumcuların onun tuttuğu takımı övmesi için izliyor.
Peki hakem vermedi diye yorumculari izlediğinizde skor değişiyor mu maç iptal olup yeniden mı oynanıyor bilmiyorum da

Peki hakem vermedi diye yorumculari izlediğinizde skor değişiyor mu maç iptal olup yeniden mı oynanıyor bilmiyorum da

Kesinlikle bir faydası olmuyor ama yarın yenildiği için onunla dalga geçecek arkadaşlarına "bütün yorumcular fual diyor orda penaltımız verilse sizi yenecektik" demek için yorumcuların yorumunda güç alıyor işte. Çok örneğini gördüm tecrübe +1000

Kesinlikle bir faydası olmuyor ama yarın yenildiği için onunla dalga geçecek arkadaşlarına "bütün yorumcular fual diyor orda penaltımız verilse sizi yenecektik" demek için yorumcuların yorumunda güç alıyor işte. Çok örneğini gördüm tecrübe +1000
Ne gerek var ki o zaman gündüz kuşağı kadın programları gibi jfxjj

Adamlar boş boş saatlerce kıraathane sohbeti gibi konuşup para kazanıyor

Ne gerek var ki o zaman gündüz kuşağı kadın programları gibi jfxjj

Adamlar boş boş saatlerce kıraathane sohbeti gibi konuşup para kazanıyor

Ya zaten Futbol dahil hepsi insanları uyutmak için.

Geri