Bir demet yasemenTütsü neli ki @Süreyya
Bir demet yasemenTütsü neli ki @Süreyya
o yok sanırım bende çok çeşit aldım bitirince beğendiklerimden devam edicem lotus pudra yasemenide listeye ekliyorum bakalım ^^Bir demet yasemen
Ambrosia i denedin mi nunum?Anti stres tütsüsüne ne koydunuz bilmiyorum ama kedi bile yamuk bakıyor 🤣 😼
bakıym aldıklarım arasında var mı ismi tanıdık gelmedi onuda deneriz listeye ekleriz Zaten tekrar tütsü alırsam konuyu kurcalıcam 😻Ambrosia i denedin mi nunum?
Pazartesileri sedir tütsüsü yakiyorum.
Ritüelim oldu.
Etkisi; sakinlik,sukunet,dürüstlük.

Tatlim arkadaslar gelecek,onlari bekliyorum..koltuk sandalye masa da yok evde...chatteyiz he süri Müsaitsen gelmek istersen 💗 @Süreyya
İyi eğlencelerTatlim arkadaslar gelecek,onlari bekliyorum..koltuk sandalye masa da yok evde...
Yer yastiklarinda oturtucam milleti.ybyjyby
Siz takilin...

buda kücücük ama içinde küçüş lahmacun pişcek gibi lkdfgBen en son kullandigimda tavada okadar cok acmisim ki altini, tava da yanik izi kaldi, tavayi atmak zorunda kaldim... artik kullanmiyorum 😂
Tava ne alaka la yeni bir şey öğrenicem anlatsana biBen en son kullandigimda tavada okadar cok acmisim ki altini, tava da yanik izi kaldi, tavayi atmak zorunda kaldim... artik kullanmiyorum 😂
nemiş o nemiş![]()
Şunu aldım bugün çokzel
Hiç sorun değil nunummmnemiş o nemiş
Canı yazmıssın bana ama misafirim vardı pcde değildim ^^
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.