Buraya çok pis şeyler yazabilirim ama linç yemek istemiyorum şlkasdBenimde tam anlamı ile içime sinen aday yok bu arada mecburen atıyorum diyebilirim.
Buraya çok pis şeyler yazabilirim ama linç yemek istemiyorum şlkasdBenimde tam anlamı ile içime sinen aday yok bu arada mecburen atıyorum diyebilirim.
Bende hiç yazmıyorum farkındaysan şflokmhg gerilmenin luzumu yokBuraya çok pis şeyler yazabilirim ama linç yemek istemiyorum şlkasd
Yok ya benim gerginlik yaratacak fikirlerim yok. Siyasette takım tutar gibi taraf tutmayı sevmem. Benim düşüncelerim daha geniş, daha felsefik şeyler. Lakin siyaset benim hiç ilgimi çekmiyor. Her ne kadar hepimizi ilgilendirse de. İktidara gelen her kim olursa olsun belirli başlı şeyler haricinde, bir şeyleri değiştirebilecek birini göremiyorum. Anca bizi SEVEN 🤗 değişir az önce de bahsettiğim gibiBende hiç yazmıyorum farkındaysan şflokmhg gerilmenin luzumu yok
benzer düşünceleri paylaşıyoruz keşke farklı olasada iyi düşünceler paylaşsak...Yok ya benim gerginlik yaratacak fikirlerim yok. Siyasette takım tutar gibi taraf tutmayı sevmem. Benim düşüncelerim daha geniş, daha felsefik şeyler. Lakin siyaset benim hiç ilgimi çekmiyor. Her ne kadar hepimizi ilgilendirse de. İktidara gelen her kim olursa olsun belirli başlı şeyler haricinde, bir şeyleri değiştirebilecek birini göremiyorum. Anca bizi SEVEN 🤗 değişir az önce de bahsettiğim gibi
Muarreme bende niyetlendim şu sözde sanatçılar açıklaması ve sonrası özür dilemesi bana 2. Bir diktatör mü olacak.. konumu olsa özür diler miydi? Dedirtti.Normal bir dönemde olsak, oyum Muharrem İnce'ye olurdu. Sevmediğim halde Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim. Bu seçim ikinci tura kalırsa malum şahıs çirkinleşebilir. İkinci tura kalmamalı...
Açikcası geçen seçimlerde daha çok sempatim vardı ince'ye tavırlarını tuhaf bulmaya başladımMuarreme bende niyetlendim şu sözde sanatçılar açıklaması ve sonrası özür dilemesi bana 2. Bir diktatör mü olacak.. konumu olsa özür diler miydi? Dedirtti.
Gençlerden ciddi oy alacak diye düşünüyorum.
Ya ön görülerini gerçekten beğeniyorum hatta bu depremide öngörmüş adam bunlar benim için kıymetli.Açikcası geçen seçimlerde daha çok sempatim vardı ince'ye tavırlarını tuhaf bulmaya başladım
Koltuk makam olayı farklı bir duygu demek ki başta herkes düzeltmek niyetiyle geliyor 🚬Ya ön görülerini gerçekten beğeniyorum hatta bu depremide öngörmüş adam bunlar benim için kıymetli.
Fakat işte gel gör ki yetkiyi,milyonların seni takip etmesini vs herkes kaldıramıyor. Hal öyle olunca seçtiğini bulamıyorsun ki sanki başkası geliyor.
Türk gençliği bu değil olmamalı fikrim bu yönde
Milli Ruh tekrar aşılanması lazım acilenyeni gençlik bu
Sevsek de sevmesek de
Hangi milli ruh kime göre milli ruhMilli Ruh tekrar aşılanması lazım acilen
Tiktok milli ruhu🚬Hangi milli ruh kime göre milli ruh
Tiktok daha dün çıktı.
Tiktok milli ruhu🚬
İşte doğru gittiği yolda hatalar silsilesi şeklinde olanları gördükçe bende uzaklaştım o sempatiden.Herkes fetöcü zaten ndjxdj onu boş veriyoruz artık
Ama bu dans meselesini çıkarttığı zaman Twitter den fazlasıyla linç yemesine rağmen gençleri galeyana getirmişti
Şahsen doğru bulmadım daha büyük depremin üzerinden çok zaman geçmemiş ve hala göçük altinda feryat figanlar yükselirken Cumhura başkan olmaya aday bir kişi gençlerin dilinden anlamalı evet..
Fakat gençler çoğu zaman taşkınlık yapabilir aklı başında hareket etmesi gereken ve gençleri kontrol altında tutması gereken sayın İnce'ydi
Deprem bölgesine gidip acilen wc ihtiyacı vs demesini takdir ediyorken öte yandan bu acıyı yakından görüp de
Yahu gençler anliyorum heyecanlısınız fakat yasımız var diyebilmeliydi
Twitterten bu deprem olayı hatırlatıldıkça dikkate almadı bu yersiz bir eleştiri değildi tamam eğlenelim gülelim ama söylemlerini ve davranışlarımız da samimiyetimizi göstersin
Bana kalırsa daha çok reklam kokan hareketlerdi bunlar ne kadar gündem olursa o kadar duyulur sevgili @nunu Muharrem İnce'ye sempatin olduğunu biliyor seni kırmak da istemiyorum şahsınla alakalı değil yanliş anlaşilmak istemiyorum tamamen objektif davrandiğimi düşünüyorum
Bizim de cenazemiz vardı o cesetlerin nasıl patladığına parçalandığına dair şeyler duydukça insanlar yitiklerini ararken bir umutla yaşama ihtimaliyle perişanken... Yani hiç tanımadığımız insanlar hiç görmediğimiz şehirler için üzülürken ve hala bunca zaman çoğunun çadırda kaldığını düşünürsek hoş bir tutum değil
Paramparça hayatlar ve oyunla oynaşla örgütlenmiş bir gençlik Türk gençliği bu değil olmamalı fikrim bu yönde
Covid çıktı maskeler kolonyalar 3x fiyat oldu.Tiktok daha dün çıktı
Ülke gençliği 20 yıldır kayıp
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.