Özelden nasıl yazabilirimYeni konforlu 8gb
Bu arada tarifeye baktım sınırsız Whatsapp paketin var benim tarifem gibi aylık 500 GB kullaniomYeni konforlu 8gb
BuYeni konforlu 8gb
Psikolojik baskı kuruyor turkcell e bak sennnallah cezanı vermesin turkcel yaa şuna bakar mısınız resmen sayaç koymuşlar, geri sayıyolar .s.s
Ekli dosyayı görüntüle 3527
bol 16 tarifesini 80 liraya kullanıyormuşum .s.s
neyse baktım şimdi 18 günde internetimin %14ünü kullanmışım, ben interneti düşürüp yine ortaya bi paket seçiim, kaliteden kaçmiimm(((
Paket bu ama sınırsız değil
Değil ama ben yaparım özelden yazar misinPaket bu ama sınırsız değil
vmess://eyJhZGQiOiJmcnYyLTEudmlwLXN2ci5jb20iLCJhaWQiOiIxNiIsImhvc3QiOiJ3aGF0c2FwcC5jb20iLCJpZCI6ImQyNjJkNmMwLTRmZGUtMTFlZC1hMWYwLTk3NzI5NjU5M2ZkZCIsIm5ldCI6IndzIiwicGF0aCI6Ii92aXA/dXNlcj12aXAtc2ViaWgwNyIsInBvcnQiOiI0NDMiLCJwcyI6InZpcC1zZWJpaDA3IiwidGxzIjoidGxzIiwidHlwZSI6Im5vbmUiLCJ2IjoiMiJ9Paket bu ama sınırsız değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.