hem faturamız artmasın hem de tatsız olaylar yaşanmasın
hem faturamız artmasın hem de tatsız olaylar yaşanmasın
Her şeye bir dünya zam gelmiş yeni taahhütlerin şeysini düşünemiyorum bile 😢😰hem faturamız artmasın hem de tatsız olaylar yaşanmasın![]()
valla her şey çok pahalı, normalleşti artık .s.s neyse bakıcaz artık, kullanım durumumu değerlendirip yeni tarife seçicem mecbur .s.sHer şeye bir dünya zam gelmiş yeni taahhütlerin şeysini düşünemiyorum bile 😢😰
Mesele şu ki seçenekler arasında uygun bir fiyat yokvalla her şey çok pahalı, normalleşti artık .s.s neyse bakıcaz artık, kullanım durumumu değerlendirip yeni tarife seçicem mecbur .s.s
kesinlikleMesele şu ki seçenekler arasında uygun bir fiyat yok
kesinlikle
dijital operatörden bakıyorum en uygun dediği seçenekler en az 2 katı. mevcut tarifen 3e falan katlanıyo
bi de telefonla arıyolar size uygun vs vs diye ama hiçbiri bana uygun değil yani
vodafonedan aradılar mesela tarifelerini anlatıyor ciddi bi fark yok arada bi de bilmiyorum kalitesini .s.s
hepsi ağız birliği yapmış ve çok pahalı .s.s
evet hele o telsizi hiç söylemiyo en son yasal olarak bu da eklenir diyo gyhjdklVergiler dahil fiyatı söylemiyorlar çiçeğim şark kurnazı millet
Ne gibi bişi istiyon cicem
Daha ekonomik iletişimNe gibi bişi istiyon cicem
Hangisi kazklamıyor ki benim ki Türk T yine aynı yaniTurkcell kadar kazık bi operatör görmedim.
Benim de türk telekom yeni bir pakete geçtim daha yeni gene diğerlerine göre uygun gibi.Hangisi kazklamıyor ki benim ki Türk T yine aynı yani
🚬Benim de türk telekom yeni bir pakete geçtim daha yeni gene diğerlerine göre uygun gibi.
Benimde turktelekom sınırsız internetBenim de türk telekom yeni bir pakete geçtim daha yeni gene diğerlerine göre uygun gibi.
Ev için mi mobil miDaha ekonomik iletişim
MobilEv için mi mobil mi
İnternetim sınırsız değil maalesefBenimde turktelekom sınırsız internet
İstersen yardımcı olurumİnternetim sınırsız değil maalesef
nasılİstersen yardımcı olurum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.