Örnek verdim ben yaşamadımsen neler yasadin yavrum?
Örnek verdim ben yaşamadımsen neler yasadin yavrum?
Pek bahane gibi gelmedi , uzaklik zaten ayrilma sebebidir. Gozden uzak olan gonulden irak olur
Senin düsünceni alalim @Raison Detre , merak ettim : )
yani düşünceden ziyade yetişkin insanlarız, özlem belirli bir süre idare edebilir, ancak sonrasında her ilgi istediğinde , her sevilmek istediğinde, her sevişmek istediğinde , max hayata geçirilebilecek eylem görüntülü konuşma oluyor. E bu da yozlaşıyor zamanla, artık "eeh" kıvamına geliyor her şey.
uzak ilişki yaşanmaz, geçelim uzak ilişkiyi, uzamış muhabbetlere bile tahammülüm yok benim. Seviyor musun ? yanında olmalı, değilse bile bu imkanı yaratmalısın.
View: https://www.youtube.com/watch?v=y3j7bWTbN14
bu saatte bu kaddar düşünce mi olur
üşendim okumaya bir de şarkı aman yarappi
"tak sepeti herkes kendi yoluna"
yani düşünceden ziyade yetişkin insanlarız, özlem belirli bir süre idare edebilir, ancak sonrasında her ilgi istediğinde , her sevilmek istediğinde, her sevişmek istediğinde , max hayata geçirilebilecek eylem görüntülü konuşma oluyor. E bu da yozlaşıyor zamanla, artık "eeh" kıvamına geliyor her şey.
uzak ilişki yaşanmaz, geçelim uzak ilişkiyi, uzamış muhabbetlere bile tahammülüm yok benim. Seviyor musun ? yanında olmalı, değilse bile bu imkanı yaratmalısın.
View: https://www.youtube.com/watch?v=y3j7bWTbN14
Ailem bizim orali biriyle evlenmemi istiyor......
kültürümüz tersmarjinal olalım
Trabzonluydu yaaa, cok mu tersti?![]()
bilmem oladabilir, olmayadabilir. Bahane çok güzellik yaa .. ama ben gidiyorum demenin zorluğu da malum. En temizi habersiz gideceksin mesela, mis.
habersiz zevki mi olur ya sen de
yarattığın yıkımı görmeyeceksen neden gideceksin ki ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.