Sizce böyle bir beklenti içindelermidir?
Beklemek yerine kendi çaresini üretse daha mantıklı olmaz mı?Ben ce bekleyen çoktur, hangi kadın o hayatı ister ki?
Sence öyle olabilir ama sandığının aksine bazıları bunu kolay yoldan para olarak görüyor olabilir.Ben ce bekleyen çoktur, hangi kadın o hayatı ister ki?
Umut hiçbir zaman bitmez. Sadece sabretmek gerekir.Bence çoğu hayata olan umudunu çoktan kaybetmiş, artık bir şeylerin hayalini kurmayı bırakmıştır.
Tabi yine de onlara sormak lazım..
Biter.Umut hiçbir zaman bitmez. Sadece sabretmek gerekir.
Bittiği anda da yaşama sevinci biter. Bence yanlış.Biter.
Benim düşünceme neden müdahale ediyorsun ya.Bittiği anda da yaşama sevinci biter. Bence yanlış.
Bittiği anda da yaşama sevinci biter. Bence yanlış.
Benim düşünceme neden müdahale ediyorsun ya.
Bence bitebilir, depresyona girebilir, umudu kesmiş olabilir.
Bu kadar emin konuşman da bana göre yanlış.
Müdahale etmiyorum fikrimi söylüyorum ama ona bile tahammülün yok.Benim düşünceme neden müdahale ediyorsun ya.
Bence bitebilir, depresyona girebilir, umudu kesmiş olabilir.
Bu kadar emin konuşman da bana göre yanlış.
Kendi içimden çıkarsam kurbanı da zorbayı da anlatırım bir ara🤭🤭kurban-zorba-kurtarıcı... @Lotus ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?
bir köşede kurtulmayı bekleyen biri hakkında az çok fikir bellidir gerçi de
YoIkiniz de ayni ṣeyden bahsediyorsunuz gibi duruyor
Ustelemen fikirden biraz çıkıyor bana göre.Müdahale etmiyorum fikrimi söylüyorum ama ona bile tahammülün yok.
Neyse nasıl biliyorsan öyle. Uğraşamayacağım.
Uğraşmasına uğraşırım da, dayanamazsın. İnat konusunda benden daha iyi olabileceğini hiç ama hiç düşünmüyorum.Yo
Ustelemen fikirden biraz çıkıyor bana göre.
İstersen uğraş ya .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.