Hiç sexli gelmiyor bu kadın. Çok
O artık müdür oldu 🤗@Lastearth bence anlatabilir :)
Forumların ortalamasına göre evet...Çen minicik misin
O artık müdür oldu 🤗
Çok yoğun çokMüdür oldu diye bizimle mi muhatap olmuyo hasbam![]()
Çok yoğun çok
Demek bizi yiyor yoğunum diye...Ahaha yok be sokaklarda müzik son ses geziyor hdkdjjdd
@Lastearth buraya gelme, ben biseyleri şeaptim galiba, kaçDemek bizi yiyor yoğunum diye...
@-a- @Klaus @rick
Tabii her şeyin üstadı sonsuz bilgisine güvendiğimiz canımız senseimiz @Xasthur hocamız
@Armin @hassas türk aile yapısı aile yapımıza uygun şeylerin tek doğru bilgi kaynağı kendisi :d
@alcatraz @tekmiyek @Lastearth ve @SleepleSsS @Uhciha @birgözlüklüadam
Siyah da olabilir fakat siyah israioğullarından beri yas geleneğini temsil ettiği için acılı şeyleri siyahlandırıyoruz gerçi bizim geleneğimiz değil olabilirdi belki@Chen Hanım, noktanın mutlaka kırmızı olması mı gerekiyor?
Siz ne önerirsiniz :sno to racism @Chen
Siyah noktalara ve aknelere son verecek bi krem reklamı iyi yerleşirdi bu alana ama reklam ve halkla ilişkiler departmanı biraz ağır kalıyor sanki. :)Siyah da olabilir fakat siyah israioğullarından beri yas geleneğini temsil ettiği için acılı şeyleri siyahlandırıyoruz gerçi bizim geleneğimiz değil olabilirdi belki
Ben reçetesiz ilaç öneremem. Ama illa bi renk olacaksa, ya siyah olur ya beyaz. Kırmızıyı da severiz tabiki.Siz ne önerirsiniz :s
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.