Tema Editörü

Tuğba Ekinci oy istedi! "Gece 24.00'den sonra kırmızı noktalı filmler..."

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Küboo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman dalga konusu olan şarkıcı Tuğba Ekinci politikada yaşanan gelişmelere sessiz kalmadı. Ekinci "Bana oyunuzu verin" diyerek vaatlerini açıkladı.

Tuğba Ekinci oy istedi! Gece 24.00'den sonra kırmızı noktalı filmler...'den sonra kırmızı noktalı filmler...

Açıklamalarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci, İstanbul depremi yorumu sonrası seçim yorumuyla da dikkat çekti.
"İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacak. Bu da benim görüşüm. Bilimsel değil. Sadece hisler" açıklaması yapan şarkıcı tepki çekmişti. Ekinci bu sefer de seçim gündemine dair paylaşım yaptı.

Ekli dosyayı görüntüle 4899

"PARTİ KURUYORUM"​

"Bana oyunuzu verin, parti kuruyorum" diyen Tuğba Ekinci paylaşımın devamında ise şu vaatlere yer verdi:

"Hepinize söz RTÜK kalkacak. Gece 24.00'den sonra kırmızı noktalı filmler. Başka türlü telefonları bırakmayacaksınız."

Sosyal medyada gündem olan şarkıcıya şoke eden yorumlar geldi. Takipçiler "Sen varsan 12'den sonra oyum sana" yazdı.
Mesleği ile ilgili en ufak üretimi yok ki, yavaş yavaş fiziksel olarak ta pörsüyor. Tabi ki aptala yatacak. Reklamın iyisi kötüsü yoktur.

Şimdi özellikle aratıp baktım. Ne demek diye. İlginç. Yaşım yetmiyor galiba...
Ekşi'de bir yorum okudum "bir dönem..." diye başlıyor ve yorum 2003'te yazılmış. Ben, o yorum yazıldığı zaman okula bile gitmiyordum daha... Diyeceklerim bu kadar.
Çen minicik misin

@HolySpectre @Biggie @ivan divandelen @Promete @macecik @Johns ve suan aklima gelmeyen bi kac arkadas yardımcı olabilirmi? @Lucas i uykusuz bırakmayalim
@-a- @Klaus @rick

Tabii her şeyin üstadı sonsuz bilgisine güvendiğimiz canımız senseimiz @Xasthur hocamız
@Armin @hassas türk aile yapısı aile yapımıza uygun şeylerin tek doğru bilgi kaynağı kendisi :d
@alcatraz @tekmiyek @Lastearth ve @SleepleSsS @Uhciha @birgözlüklüadam

Konu Sahibi
Geri