Trafikte Sizi Çılgına Döndüren Sürücü Hataları Neler?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
driving los angeles GIF by James Curran

Kafandan duman çıkar susarsın

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Sinyal dışında…
Zaten hız limitinin üstünde seyrediyorken tamponun dibine kadar gelenler var ya… Sizin yatacak yeriniz yok ama benim fren pedalım var.
Aklınızda bulunsun.

The

Bronz Üye
Hayata sadece beklemek ve ağır hareket etmek üzere gelmiş yayalar ve şoförler.
Deliriyorum 😒
Gerçekten hiç bir telaşınız, yetişme çabanız, hayatı kaçırma korkunuz yokmu abi ?

Piraye

Gümüş Üye
Arkada kuyruk oluşur hanımefendi açmış aynayı makyaj yapıyor yada yaşadığı travmatik olayları vlog çekiyor...

Travma da şu : protez tırnağı kırılmış.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
özelikle bakırköyde yaşama ihtimalinizin çok yülsek oldğu mistik olaylardan biri , daracık sokakta araç kuyruğu istanbul caddesine kadar uzanir ama en önde ki eleman esnaf arkadaşıyla geyik yapıyordur kornaya asılınca da esnaf olan o arkadası sanki 10 yillik hanımından ayirmissin gibi bakar sana, inanilmaz.

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Otobanda 100 ile gidenler..
Bisiklet sürücülerinin kendilerini zeus sanmalari.Pat sagdan cikiveriyorlar.Deli gönül gecir suna diyor,görsün cimenin topragin altindan büyüyüsünü.
TRafikte en büyük kavgalarim park yeri ararken olmustur..isin bitmis,cek arabani..yooookk arabanin icine oturup 10 yil kemerini bagliyor, motoru calistiriyor, telefona bakiyor..bu nasil bir rahatlik..cik girelim iste..ne diye uzatiyosun pis narsist.
Geriliyorum abi.

Yani görüyorsunuz ben cok masumum, triggerleyenler var.
Ben söyle sakince takiliyorum.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Otobanda 100 ile gidenler..
Bisiklet sürücülerinin kendilerini zeus sanmalari.Pat sagdan cikiveriyorlar.Deli gönül gecir suna diyor,görsün cimenin topragin altindan büyüyüsünü.
TRafikte en büyük kavgalarim park yeri ararken olmustur..isin bitmis,cek arabani..yooookk arabanin icine oturup 10 yil kemerini bagliyor, motoru calistiriyor, telefona bakiyor..bu nasil bir rahatlik..cik girelim iste..ne diye uzatiyosun pis narsist.
Geriliyorum abi.

Yani görüyorsunuz ben cok masumum, triggerleyenler var.
Ben söyle sakince takiliyorum.

yanına yanaşıp agzinin sularini dudagindan akita akita çıkoyooon muu abii çıkyonnn muu abiii diye darla.

Üst Alt