Transfer sezonuna göre konuşmak çok doğru olmasa da M.Salah transferi gerçekleşirse eğer ki şuan çok yakın ihtimâl gözüküyor. Trabzonspor 'un transfer politikası roadmap 'i tamamen değişir ve A.Sorloth veya Vlahovic transferlerinden birisini de görebiliriz. Bu da şampiyonluğa oynayacak kadro anlamına gelir ki geçen sezon zaten nefesimiz yetmemişti son bir kaç hafta yarıştan kopmuştuk.Sampiyon kim olacak yaaani?
güldür güldür en son ne zaman izledim bilmiyorum, fazla uzak kalıyorum bu aralar komediden sanırım.Adamin ismi şive komedisi yapan güldür güldür oyuncusu gibi
"Ulaan yaw ne salah adamsın yav"
Belirli bir bolum degil zaten ya. Su adamin sive komedisine illaki denk gelmissindir. Bahsettigim sey bu;Şu profile bakar mısın? Oynarsa eğer ki 40 yaşına kadar çok rahat oynama potansiyeli var, 2 yıllık sözleşme az bile. Bonservisi olmadan böyle oyuncuyu alma potansiyelimiz normalde yok denecek kadar az değil, imkânsız ki bürokratik kişilerin imzası kesinlikle olmakla beraber sponsorlarıda es geçmemek lazım tâbii.
Normalde oyuncular 30 'lu yaşlarına girdiği zaman fizyolojik yapısı anotomisine bağlı olarak zorunlu düşüşe geçer ama bunu salahta neredeyse hiç görmüyoruz. Iconic ve epic bir oyuncu.
Al Sadd kulübünün adı da anılıyor ciddi teklifler arasında; yine de imza atılmadan net konuşmamak lâzım, bizim medya çünkü spekülasyonla çalıştığı için backgroundu net okuyamıyoruz.
![]()
Transfer sezonuna göre konuşmak çok doğru olmasa da M.Salah transferi gerçekleşirse eğer ki şuan çok yakın ihtimâl gözüküyor. Trabzonspor 'un transfer politikası roadmap 'i tamamen değişir ve A.Sorloth veya Vlahovic transferlerinden birisini de görebiliriz. Bu da şampiyonluğa oynayacak kadro anlamına gelir ki geçen sezon zaten nefesimiz yetmemişti son bir kaç hafta yarıştan kopmuştuk.
C.Oulâi ve F.Agusto transferlerinden müthîş transfer geliri elde ettik, C.Nwaiwu 'nın Fulham transferi(30m€) bile rafa kalkmış gibi gözüküyor ki M.Salah 'ın gelmesi durumunda satılmama potansiyelini çok yüksek görüyorum.
Kısaca; bu transfer bir çok şeyi tetikler ve şampiyonluk adaylığı için kaliteli bir kadro kurulmuş olur. Önder Özen 'in gelmesiyle birlikte Beşiktaş çok diri ve hırslı gözüküyor. Fenerbahçe 'de tek dönemlik Aziz Yıldırım baskısı.. Galatasaray 'ın son 4 yılda üst üste şampiyon olması ve oturmuş kadrosuyla birlikte potansiyelli bir Trabzonspor.. Enteresan bir lig sezonu olacak bu yıl, kaçırmamak lazım.
güldür güldür en son ne zaman izledim bilmiyorum, fazla uzak kalıyorum bu aralar komediden sanırım.

bu zamana kadar isteyipte alamadığım çok az şey oldu .p inancın kökeni, umuttur. ne ısmarlıyorsun bana zeynepcim? xdMephonun inancından istiyorum birazcık![]()
KAP bildirimi gibi resmi açıklama gelmiş zaten haberlerde bunu doğruluyor. Camiamıza hayırlı olsun diler bana da football manager kariyeri açılmış olur ^.^
bu zamana kadar isteyipte alamadığım çok az şey oldu .p inancın kökeni, umuttur. ne ısmarlıyorsun bana zeynepcim? xd
bir kaç edit atalım.
Malikimittin, benim tecvid seviyem
Transfer çalımımız.
Pristianı olmadığı için üzülmüştüm biraz ama rabbim daha iyisini biliyor tabi. Murraaaaaa
FM 'de Salah 'ı AMR 'ye atarken ben :d
ah canım karadeniz türkülerim
https://x.com/s1sorti/status/2084691349668859906?s=20
Şurayada bir A.Shortloth veya D.Vlahoovic yazarsak şampiyonluk işten bile değil, elit bir kadro
![]()
Tebrik ederim Salah bi çay ısmarlarız![]()
gel psicim senin için ince belli, dolgun kalçalı bardağını ayırdım. kahvehane bardağı değil, gün bardağı ama zaten istediğimiz o değil mi? .Pphayırlı olsun. karakterli ve alçakgönüllü bir yıldız. hem trabzonsporun hem ligin kalitesini arttırma noktasında faide sağlar.
gel psicim senin için ince belli, dolgun kalçalı bardağını ayırdım. kahvehane bardağı değil, gün bardağı ama zaten istediğimiz o değil mi? .Pp
bu iyi mi? xd
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.