Yav gitar dediniz de aklıma saz geldi... 2016 2017 falan olsa gerek, biz babaanne vefat edince onun evine gitmiştik eşimle ankara da kalırız yaşarız diye.. Sonra olmadı belli bir zaman sonra tekrar istanbul'a ana vatana dönme kararı aldıydık.. Ev'de babamın sazı vardı çocukluğunda gitmişler almışlar heveslenmişler falan.. 2 tane teli kalmış yaz tatillerin de çocukken babaanne yanına gidince oynardım onunla.. Eşyaları napalım ne edelim derken bulduk hurdacı tipli birilerini dedik eşyaları alın gidin ne varsa komple.. İşte makina ocak yeni ürünler falan komple ev yani her çöpünü alın dedik.. Adam girdi ilk sazı aldı bunu da vercen mi dedi.. Al abi napiyim dedim, istanbul'a dönünce babam sazı sordu naptınız onu diye, dedim komple verdik noldu ki... Lan dedi o fındık ceviz ağazı sazı çok pahalı, pahalı diyince kafam da o zamanın en fazla 3 4 bin' falanıdır diyordum.. Değil miş nostalji klasik miş bir ev parasıymış kjfkjdsh dedim babam yanılıyor heralde araştırdım harbiden de o zamanın bir apartlan dairesini satın alacak değeri varmış