Mesela en sıkıntılı masraf ne çıkardı size desem2009 model 1.6 corolla var bizde, acayip memnunum. ömürlük araç.
Masraf çıkmasın lkdmfnlgNeden toyota desem ? Beklenti ne ki ?
Demek ki olmamış insan unutmaz çünkü Teşekkürlerherhangi bir spesifik masraf hatırlamıyorum dürüst olmak gerekirse. konfor olarak da bence gayet iyi durumda
Masraf çıkmasın lkdmfnlg
Arabayı yere sürttürerek gitmek lkdmfnkg
Ben laz'ım(RİZE) biliyon mu aldıktan sonra konu açtım lkjndfg eşkide eşim konu bulmuş onu okuyup gülüp duruyordu ayar oldum bende açcam konu dedimYeni arabalar da her şey çok değişti artık.
masraf çıkmasın diye araç mı bakılır 😅
zaten 5 yıl garanti sunuyor artık size bayiler.
5 yıl sonrasıda elbette sorun yaşanacaktır.
Araç mı bakıyorsunuz?
Mutlu eden yorumlar geliyorPaylasirim..
DAyanikli, saglam, masallah hic bozulmaz.
SImdi baska bir marka arabam var ama toyota corolla Verso udu benimki, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ben laz'ım(RİZE) biliyon mu aldıktan sonra konu açtım lkjndfg eşkide eşim konu bulmuş onu okuyup gülüp duruyordu ayar oldum bende açcam konu dedim
10 yıl olması lazım bu arada garanti ilk bakım ücretsizdi
Ben araç tutan biriyim hala düzelmedi ilaçlarla seyahat ediyorum ilk kez tutmadı bi araç beni bilemiyorum midem bulana bulana seyahat ettiğimden şuan başka bi konfor yok benim için ama tabiki deneyimleri konuşmak isterim
Bilgi her zaman işe yarar almış olmak bir şeyi değiştiremez sonuçta satılır bir şey buO zaman niye yoruluyoruz 😅
Byd hibrit modelleri çok iyi.
1.5 sene kadar önce Chery Tiggo 8 aldım şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Ve yalan yok kim bilir başımıza ne işler açacak diye aldım bianlık şehvet ile😅
İnanılmaz utandırdı beni, uzun yolda yormuyor ve inanılmaz konforlu bana göre.
Ama şuan alacak olsam, tercihim Byd olurdu.
Sizin içinde iş işten geçmiş zaten, boşuna yorulmayalım madem cümlelerle 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.