Olduğunda öpme ortalık yerde rica ediyorum insanlara göstere göstere ne ayıpSevgilim olmadığı için düşünmeye de gerek yok. 🤓
Tamam 🤓Olduğunda öpme ortalık yerde rica ediyorum insanlara göstere göstere ne ayıp
Su populist söylemlerden kendimizi ne zaman azad edecegimizin, gercekten bilimsel bir konu olmasi gerekiyor.
Disarda ulu orta beni erkegim öpemez.
Ben buna izin vermem.
Ahlak etik, bu kolektif anlayislarla yok benim kavgam davam her neyse..hele ki bu konuda.
Ben bir hazineyim ve ulu orta pazarlanmis bir mal gibi sunulmak istemem.
Ask mesk gizemli islerdir..iki kisi arasindadir.Baskalarini seyirci olarak davet etmek bana o sihirli ana ihanet etmek gibi gelir.
Kadin gözü ile bakiyorum..öpüsen ciftin yin tarafi olarak yorumluyorum konuyu.Öpüsen ciftten bana ne.?
Ben böyle hisediiyorum.
Ve buna saygi duymayan erkekle isim olamaz.
He ask, ayni zamanda dogru ani bekleyip, ön sevince bürünmektir.Yani sabirdir.
Sokakta dolasir iken, aniden öpmek istedigin sevgiliyi, o an icin sabir edip, gizli ve sakli ve gözlerden irak bir yerde kistirip ...görürsün sana neler edecegim...diye icinden gecirip o ana dogru gitmek....asiri erotik.
Hayat böyle bişi olmamalı her köşe başı, yol ortası, efendime söliim otoban, miting meydanında kafamıza çay paketi atılırken, polis hazir kelepçelemişken lan bundan fantezi çıkar diye oracıkta şiitmek gerekSu populist söylemlerden kendimizi ne zaman azad edecegimizin, gercekten bilimsel bir konu olmasi gerekiyor.
Disarda ulu orta beni erkegim öpemez.
Ben buna izin vermem.
Ahlak etik, bu kolektif anlayislarla yok benim kavgam davam her neyse..hele ki bu konuda.
Ben bir hazineyim ve ulu orta pazarlanmis bir mal gibi sunulmak istemem.
Ask mesk gizemli islerdir..iki kisi arasindadir.Baskalarini seyirci olarak davet etmek bana o sihirli ana ihanet etmek gibi gelir.
Kadin gözü ile bakiyorum..öpüsen ciftin yin tarafi olarak yorumluyorum konuyu.Öpüsen ciftten bana ne.?
Ben böyle hisediiyorum.
Ve buna saygi duymayan erkekle isim olamaz.
He ask, ayni zamanda dogru ani bekleyip, ön sevince bürünmektir.Yani sabirdir.
Sokakta dolasir iken, aniden öpmek istedigin sevgiliyi, o an icin sabir edip, gizli ve sakli ve gözlerden irak bir yerde kistirip ...görürsün sana neler edecegim...diye icinden gecirip o ana dogru gitmek....asiri erotik.
cik bu kafadan bence.dHem hiç bir insan diğer insana nispetle hazine olamaz, en fazla muhafazakar olur bu konuda.
Cikaran cikarsin.dHayat böyle bişi olmamalı her köşe başı, yol ortası, efendime söliim otoban, miting meydanında kafamıza çay paketi atılırken, polis hazir kelepçelemişken lan bundan fantezi çıkar diye oracıkta şiitmek gerek
cik bu kafadan bence.d
Kendi degerimi biliyorum..kiyaslayarak da yazmadim.
Ilk cümlem zaten populist söylemler üzerineydi ki bu cümlenle senin de bu viraja girmis oldugunu gösterdin.
Public sevenler, ulu orta öpüsenler kendi secimleri.
Ben yapmam.
Kendimi yazdim burada ben.Benim hisettigim sunus olarak degerlendiriyor.Buna karsi ne sunabileceksin?
Karsi tarafin hisettigini mi?
BU tezat olmaz mi, güya taraf degilsin.
Hem askimi niye fark ettirmek gibi bir gayret icinde olayim?
INstagram gibi gösteris platformlari bu tutumdann asiri sacma ragbet görüyor zaten.
EVet ulu orta öpüsenler degerlerini bilmeyenler.sana göre öpüşenler kendi değerini bilmeyenler mi o zaman ? Baksen şuna sadece bu benim tercihim de geç :) Bu konuda uzunca yazarak bu kadar güçlü bir motivasyon bulman ayrıca ilginç
Tamam tamam sen mum gibi ol uzat, sindir, bekle, sakla .. Kimileri havaifişek işte![]()
EVet ulu orta öpüsenler degerlerini bilmeyenler.
Senin motivasyonun ne peki?
Bakin ortalik, en büyük testtosteron birikimi bende mi?
Asil gülünc olan bu ve zavallica.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.