Toplum içinde sevgilinizle öpüşür müsünüz?

ConteS

👑
Gümüş Üye
Toplum içinde sevgilinizle öpüşür müsünüz?

Cherry

Elmas Üye
Ortamina göre ayak uydurmak sart.

Söz konusu eglence ortami ise evet.

Ama söz konusu ailelerin ve cocuklarin oldugu yerler se o zaman dikkat etmek gerekli.

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
hasretsem öpebilirim, yok değilsem ne gerek var :D etikti ahlaktı kafa patlatacaklar, gerek yok he en şövalye sizsiniz.

NF.

Bronz Üye
böyle hunharca uzun uzun öpmek isterken minik minik öpüyorsun. Toplum denklem dışı her zaman

Raison Detre

Altın Üye
Hayt huy namus kitap allah .. Dişler sapsarı, göbek on dakika ilerde, yanında bir kız çocuğu saçları yolunmuş gibi. Öpüşen cocuklar daha ya 17 ya 18 , ha 40/50 olsa ne farkeder o ayrı. Bir de diliyle kendini ifşa ediyor, ifadesi potansiyeli halini almış haberi yok adamın.

Aşkın orada ortaya çıkma durumu varsa , edep süsü bile (davranışın halk içinde mükerrer olmaması kaydıyla) feda edilebilir, çünkü aşkınlık anında aşkı yansıtan mecaz tam karşınızda dururken, onu nasıl öpmezsin ? başka seçenek bırakmaz bu hadise.

Bu adam aşkın insana yaptırabileceğini bilse sadece oturup susardı. İnsan evladıysa gülümser geçerdi oradan. Aşktan nasipliyse zaten göremezdi o gençleri.

Özlem duyan, Hasret çeken, müjde alan, aşık olan. öpmek, sarılmak için bahane çok, aşk bu geçer akçelerin altın olanı, kalanını demir say, ancak demirin bir saman çöpü yanında daha şerefli olduğunu bil.

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Su populist söylemlerden kendimizi ne zaman azad edecegimizin, gercekten bilimsel bir konu olmasi gerekiyor.
Disarda ulu orta beni erkegim öpemez.
Ben buna izin vermem.
Ahlak etik, bu kolektif anlayislarla yok benim kavgam davam her neyse..hele ki bu konuda.
Ben bir hazineyim ve ulu orta pazarlanmis bir mal gibi sunulmak istemem.
Ask mesk gizemli islerdir..iki kisi arasindadir.Baskalarini seyirci olarak davet etmek bana o sihirli ana ihanet etmek gibi gelir.
Kadin gözü ile bakiyorum..öpüsen ciftin yin tarafi olarak yorumluyorum konuyu.Öpüsen ciftten bana ne.?
Ben böyle hisediiyorum.
Ve buna saygi duymayan erkekle isim olamaz.
He ask, ayni zamanda dogru ani bekleyip, ön sevince bürünmektir.Yani sabirdir.
Sokakta dolasir iken, aniden öpmek istedigin sevgiliyi, o an icin sabir edip, gizli ve sakli ve gözlerden irak bir yerde kistirip ...görürsün sana neler edecegim...diye icinden gecirip o ana dogru gitmek....asiri erotik.

Raison Detre

Altın Üye
Su populist söylemlerden kendimizi ne zaman azad edecegimizin, gercekten bilimsel bir konu olmasi gerekiyor.
Ben buna izin vermem.
Ahlak etik, bu kolektif anlayislarla yok benim kavgam davam her neyse..hele ki bu konuda.
Ask mesk gizemli islerdir..iki kisi arasindadir.Baskalarini seyirci olarak davet etmek bana o sihirli ana ihanet etmek gibi gelir.
Kadin gözü ile bakiyorum..öpüsen ciftin yin tarafi olarak yorumluyorum konuyu.Öpüsen ciftten bana ne.?
Ben böyle hisediiyorum.
Sokakta dolasir iken, aniden öpmek istedigin sevgiliyi, o an icin sabir edip, gizli ve sakli ve gözlerden irak bir yerde kistirip ...görürsün sana neler edecegim...diye icinden gecirip o ana dogru gitmek....asiri erotik.

bu reaksiyon çift taraflı rıza gerektiriyor sürü, sen izin vermiyorsan ve biri sana bu konuda saygı duymuyorsa zaten ilişkin adına üzülürüm. Ayrıca bu bir sunuş değil, kendini sunmuş olmuyorsun, birbirini open insanlar kendilerinin eylemlerini başkalarına sunmak gayretinde değil, bilakis anlarını daha da özel kılmak istemiş olabilirler, izleyenenin aksine orada öznel olarak o kalabalıktan daha özel bir durum söz konusu.

Bunu ahlak haline getirip gece gündüz cadde sokak öpüşsünler demiyoruz, birbirine olan aşklarının fark ediş anı sayıca önemsiz insanın önünde oldu diye bundan vazgeçmesinler.

Hem hiç bir insan diğer insana nispetle hazine olamaz, en fazla muhafazakar olur bu konuda.

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Ben buna izin vermem.
Ben böyle hisediiyorum.
Hayat böyle bişi olmamalı her köşe başı, yol ortası, efendime söliim otoban, miting meydanında kafamıza çay paketi atılırken, polis hazir kelepçelemişken lan bundan fantezi çıkar diye oracıkta şiitmek gerek

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Hem hiç bir insan diğer insana nispetle hazine olamaz, en fazla muhafazakar olur bu konuda.
cik bu kafadan bence.d
Kendi degerimi biliyorum..kiyaslayarak da yazmadim.

Ilk cümlem zaten populist söylemler üzerineydi ki bu cümlenle senin de bu viraja girmis oldugunu gösterdin.
Public sevenler, ulu orta öpüsenler kendi secimleri.
Ben yapmam.
Kendimi yazdim burada ben.Benim hisettigim sunus olarak degerlendiriyor.Buna karsi ne sunabileceksin?
Karsi tarafin hisettigini mi?
BU tezat olmaz mi, güya taraf degilsin.

Hem askimi niye fark ettirmek gibi bir gayret icinde olayim?
INstagram gibi gösteris platformlari bu tutumdann asiri sacma ragbet görüyor zaten.

Raison Detre

Altın Üye
cik bu kafadan bence.d
Kendi degerimi biliyorum..kiyaslayarak da yazmadim.

Ilk cümlem zaten populist söylemler üzerineydi ki bu cümlenle senin de bu viraja girmis oldugunu gösterdin.
Public sevenler, ulu orta öpüsenler kendi secimleri.
Ben yapmam.
Kendimi yazdim burada ben.Benim hisettigim sunus olarak degerlendiriyor.Buna karsi ne sunabileceksin?
Karsi tarafin hisettigini mi?
BU tezat olmaz mi, güya taraf degilsin.

Hem askimi niye fark ettirmek gibi bir gayret icinde olayim?
INstagram gibi gösteris platformlari bu tutumdann asiri sacma ragbet görüyor zaten.

sana göre öpüşenler kendi değerini bilmeyenler mi o zaman ? Baksen şuna sadece bu benim tercihim de geç :) Bu konuda uzunca yazarak bu kadar güçlü bir motivasyon bulman ayrıca ilginç :D

Tamam tamam sen mum gibi ol uzat, sindir, bekle, sakla .. Kimileri havaifişek işte :D

Süreyya

Spákona
Süper Mod
sana göre öpüşenler kendi değerini bilmeyenler mi o zaman ? Baksen şuna sadece bu benim tercihim de geç :) Bu konuda uzunca yazarak bu kadar güçlü bir motivasyon bulman ayrıca ilginç :D

Tamam tamam sen mum gibi ol uzat, sindir, bekle, sakla .. Kimileri havaifişek işte :D
EVet ulu orta öpüsenler degerlerini bilmeyenler.
Senin motivasyonun ne peki?
Bakin ortalik, en büyük testtosteron birikimi bende mi?
Asil gülünc olan bu ve zavallica.

Raison Detre

Altın Üye
EVet ulu orta öpüsenler degerlerini bilmeyenler.
Senin motivasyonun ne peki?
Bakin ortalik, en büyük testtosteron birikimi bende mi?
Asil gülünc olan bu ve zavallica.

Hayır "birbirine aşık dudakları buluşan iki insan kimi rahatsız ediyorsa o insan bağnazdır " farkıdalığı yaratmaya çalışıyorum en baştan beri, anlışılıyordur her halde.

Evet spresifik olarak kendi zevkleri doğrultusunda tercih etmeyen çiftler müstesna olmak üzere, bu durumu eleştiriye dönüştüren herkes bağnaz ve tehlikelidir.

Farkındaysan basit bir öpücüğü eleştirip gençlere zehir eden olgunlaşmamış bir ebeveyni eleştirdim, hiç onu severek öpeni olmadığına da eminim, çünkü o öfke ancak bir dışavurum olabilirdi.

Benim motivasyonum ihanet olmaksızın birbirini öpmekle namusun alakası olmadığı fikridir, iş ette kemikte, kapatmak saklamakta olsaydı en çirkin işler kapalı kapılar ardında yapılıyor olmazdı.

Fazla uzadı bu motivasyonu sonlandırıyorum sürü , fazlası gereksiz.

Üst Alt