2 kişilik koltuklarda otururken bayanların yanıma oturmayıp ayakta beklemesi olayı 2 kere başıma geldi çok bozulmuştum. At hırsızı mıyım diye telefonumu çıkardım kamerasını açıp tipime baktım, burnumda sümük mü kalmış kontrol ettim dişlerime baktım fermuarım mı açık onu kontrol ettim en son da kendimi koklayıp durdum acaba ter mi kokuyorum diye. Onun travması var 5 yıl oldu hala atlatamadım
E kız arkasını döndü.Belki cok yakisikli bulup yanina oturmaya cekinmislerdir, hic böyle düsündünmü?
E kız arkasını döndü.
Poposuna bakayım diye mi döndü![]()
6 durak olması ilginçmiş gerçektenyer bulamamıştım şöförün yanında ki koltuk boştu oraya oturmuş bulunmuştum
şöför ismail türüt e benziyordu ve karadenizliydi sanırım radyodan horon açmıştı 6 durak horon dinlemiştik
Umarım misafirlik manasında söylemiştir.İstanbul ver Metrobüs
her olay bana ilginç gelmişti belkide sıradandır.
annem var yanımda arakadaşın varsa ikiniz birlikte gelin diye bas bas bagiran bir hanımın konuşmasına denk gelmiştim . annesi de çimdikliyordu kızı
Yok yahu... gayet netti konu :)Umarım misafirlik manasında söylemiştir.
Belki metrobüsten misafir çıkarmı diye bir yoklama olabilir.Yok yahu... gayet netti konu :)
Tüm metrobüs te rahatlıkla duyuyordu konuşmayı...
o kadarını bilemem ben durağım gelince indim yoluma devam ettim.Belki metrobüsten misafir çıkarmı diye bir yoklama olabilir.
Kafada neler var nelerE kız arkasını döndü.
Poposuna bakayım diye mi döndü![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.