o biraz alkole bakar. bi yerden sonra herkes aynı olabilirŞöyle beyaz tenli, uzun saçlı balık etli bi hatun değilsen hiç korkma
Neler diyorsunuz alcatraz bey?o biraz alkole bakar. bi yerden sonra herkes aynı olabilir
evet memur bey bu forumNeler diyorsunuz alcatraz bey?
evet memur bey bu forum
alkole karşı hassasım zaten ben. çok içemem (: benim en yüksek irtifam çakır keyif dediğim yerDayı seninle içki de içemicez anlaşıldı![]()
Aman aman abi öylesi daha iyiymiş.alkole karşı hassasım zaten ben. çok içemem (: benim en yüksek irtifam çakır keyif dediğim yeronun dışında alkol gereksiz
o biraz alkole bakar. bi yerden sonra herkes aynı olabilir
Aman aman abi öylesi daha iyiymiş.
Yoksa şu açıklamandan sonra bir tık geri vites yapasım gelmedi değil. A:SDAS
lanet olsun dostum. tüm beyazlar olarak hepimizin içinde aynı 2'lem aksdsja sıradan biriyim yaa ne ağır ne hafif, sıradan bi vatandaş diyelim. ama 2 biraya bakar ağırlaşmam...Hakkında bir takım düşüncelere gark oldum. Ya kallavi bir ağır abisin ya da biraz değişik. Lütfen bir açıklama yap ve içimdeki bu lanet olası ikilemi gider.
He bileyim de. Kadınlardan hoşlanıyon yani dimi?lanet olsun dostum. tüm beyazlar olarak hepimizin içinde aynı 2'lem aksdsja sıradan biriyim yaa ne ağır ne hafif, sıradan bi vatandaş diyelim. ama 2 biraya bakar ağırlaşmam...
şaka şaka sorun yok
illa hoşlanacaksam evet, genel olarak insan sevmiyorum yoksa (:He bileyim de. Kadınlardan hoşlanıyon yani dimi?
tamam şimdi anlaştıkilla hoşlanacaksam evet, genel olarak insan sevmiyorum yoksa (:
ama yine de 2 biraya baka.... tmm tmm sustum kral. keyfine bak sentamam şimdi anlaştık![]()
erkeklerin nasilda hosua gitti : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.