Ölüyü diriltir ösldkf : )
Çok klasik bu değildi içimden dnnxbeline kuvvet aslan kardeşim askdjasd
neydi merak ettim asdkljasDilimin ucuna geldi yazmayım bari hanımefendi kişiliğime yakışmaz nxnx nasıl olsa birileri ile aynı şeyi düşünürüz onlar yazar ben de banlarım :d
hayat öpücüğü hayat kurtarıyor... her türlü...bahaneyle iyi yedi karıyı valla helal olsun.
Bence memelere yapılan masaj çok önemliydi. Hele havaya kaldırıp domaltmak fantastik bir dokunuş sağladı hayata dönmesindehayat öpücüğü hayat kurtarıyor... her türlü...
hasta tedaviye normal yoldan yanıt vermedi... burada hayattan söz ediyoruzBence memelere yapılan masaj çok önemliydi. Hele havaya kaldırıp domaltmak fantastik bir dokunuş sağladı hayata dönmesinde
Evet bence biraz daha hayata dönmeseydi, bambaşka bir şekilde dönmek zorunda kalcaktı zatenhasta tedaviye normal yoldan yanıt vermedi... burada hayattan söz ediyoruz
onu almaya gelen azraile de yapardı bişiler benceEvet bence biraz daha hayata dönmeseydi, bambaşka bir şekilde dönmek zorunda kalcaktı zaten
Ne ölü kurtuluyor elinden ne de diri. Ben saygı duyarım böyle adama vallaonu almaya gelen azraile de yapardı bişiler bence
biraz saygı biraz korku. zor durumda kalsam bırakın öleyim derdim bunu yaptırmaktansaNe ölü kurtuluyor elinden ne de diri. Ben saygı duyarım böyle adama valla
biraz saygı biraz korku. zor durumda kalsam bırakın öleyim derdim bunu yaptırmaktansa
senden de bi ufak korkmaya başladım. forumdaşlığımızı gözden geçirme kararı aldımMentaliteyi değiştirmek lazım. Şöyle düşün. Henüz ölmediyse, sevişilebilir. Öldüyse zaten seviş gitsin karşı koyamaz. Nasıl ama?
Mentaliteyi değiştirmek lazım. Şöyle düşün. Henüz ölmediyse, sevişilebilir. Öldüyse zaten seviş gitsin karşı koyamaz. Nasıl ama?
senden de bi ufak korkmaya başladım. forumdaşlığımızı gözden geçirme kararı aldım
Vücut sıcaksa sayılmaz.Nekfrofiliii??
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.