Tiktok

S

Serçe

Yüklü değil izlemeyi tercih etmiyorum ama youtube short bölümünde koymuşlar ordan şahit oluyorum. Çok kötü şeyler dönüyor hiç masum değil o platform yine birisi ölmüş yani göründüğünden çok derin bir tehlike. Çocuklara üzülüyorum. Genç kızlar ise gözleri kapalı bir çamurun içine düşmüş gibi.

Eunoia

Altın Üye
instagram da arada görüyorum bende.
seviyesiz insanlarla dolu. millet kendini teşhir ediyor resmen.

Son düzenleme:

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
hiç yüklemedim, kullanmadım ancak arada twitterda instada falan denk geliyor da ne kafalar var yarappii dedirtiyor :honk:

angie

2022-23
Bronz Üye
Canlı yayında para atılınca eşek gibi anırıyorlar. O benim çok garibime gitmişti. Rezillik ya. :)

Bir kaç yıl önce bir facebook grubuna yazmışlardı sordum tiktok nedir diye
Bana valla çok şanlısın dediler
O günden sonra biliyorum ama tiktok un ne olduğunu
tiktok kadar sorun olan eğitim, özgürlükler, toplumsal yapı ya da bi sürü başka şey
bebeği sorun çıkarmasın diye baby tv izleyerek büyütürsün, bunu yapmadan yemeğini yediremeyenler var. Yani ebeveynin vakti çoğu zaman çalışma dışında ancak zorunlu işlere yetiyor.. bu onun gibi bir şeyin sonucu olabilir yani o kuşak kendi arasında sosyalleşiyor ve üst kuşakta olduğunu düşünenler alt kuşağı hem izlemeli hem anlamayı denemeli

S

Serçe

Eşek gibi anırmak mı ? Mesleki kariyer yapıyorlar desene Ssjsj

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bende de yüklü değil ama instagramdan görüyorum bazen aniran görmedim ama favorim yaşli teyze ve amcalar Yaa çok tatlılar siz ne biliyonuz video çekmeyi Yaa

Eunoia

Altın Üye
Televizyona çıkan ailelerin çoğu bu uygulamanın yüzünden. Daha geçenlerde bi programda izledim kadın küçücük çocuğunu bırakıp tiktok'ta sevgilisine kaçmış. Bu uygulama bence erişime kapatılmalı.

S

Silinen üye 151

İlgimi çekmedi. Kullanmıyorum, ikinci facebook gibi olacak sonunda..

Üst Alt